Paulus og jødedommen eBook

Mtggamechangers.dk Paulus og jødedommen Image

BESKRIVELSE

Bogen Paulus og jødedommen blev skrevet den 27-06-2019 af forfatteren Troels Engberg-Pedersen. Du kan læse bogen Paulus og jødedommen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Troels Engberg-Pedersen.

Paulus var med til at grundlægge en ny religion, kristendommen. Men han vidste ikke selv, at den var ny, og ønskede heller ikke, at den skulle være det. For Paulus var troen på Jesus Kristus et stykke jødedom.I de sidste 40 år har forskningen forsøgt at vriste Paulus ud af det traditionelle, luthersk protestantiske billede af ham, som så ham i et indædt opgør med jødedommen netop med det formål at grundlægge en ny religion.Bogen viser med essays af både internationale og danske forskere, hvordan forskningen gradvis har gjort Paulus mere og mere jødisk - efterhånden så jødisk, at den senere forståelse af ham simpelthen er en misforståelse.Men bogen lægger også op til en kritisk stillingtagen, der lader Paulus være både jøde helt igennem - og samtidig i virkeligheden en medgrundlægger af en ny religion.På den måde giver bogen en læservenlig indføring i et af de mest sprængfarlige minefelter i udforskningen af kristendommens grundlæggelse.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-06-2019
FORFATTER
Troels Engberg-Pedersen
FILSTØRRELSE
4,33 MB

Paulus og jødedommen af Troels Engberg-Pedersen | Køb ...

Få Paulus og jødedommen af Troels Engberg-Pedersen som bog på dansk - 9788750052821 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hvad siger religionerne om Abraham? - Religion.dk

Paulus skriver selv, at han er den mest uværdige af alle og ser det som et under, at han kan bruges af Gud til at udbrede evangeliet. Og det kan også siges at være udtryk for en guddommelig ironi, at en forfølger af alt det, som de kristne står for, bliver den person, som frem for nogen udbreder kendskabet til Kristus og kristendommen.
RELATEREDE BØGER
ScandiKitchen Summer: Simply Delicious Food for Lighter, Warmer Days
Den sejeste suppekur
Vanemennesker
24 kærlighedskuponer
Innan slutet del 5
Eskapader
Et strejf af magi 3: Drengekrise
Hr. Johansen: en silhuet
Havfruen Nerine - skatten i skibet
Piaf
Edenö del 1
Dværgland
Monte-Criston kreivi 1
100 myter om kærlighed og forelskelse