Paradis om bagbord eBook

Mtggamechangers.dk Paradis om bagbord Image

BESKRIVELSE

Paradis om bagbord er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Arne Falk-Rønne. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Arne Falk-Rønne bog online og også downloade det gratis!

'Vi befinder os i den tropiske del af dette umådelige ocean. Vi ser dets overflade, men fatter næppe den tavse kamp, den dækker over. Fra Mindanaodybet ud for Filippinerne til Tongagravene tusinder af kilometre mod sydøst går de ækvatoriale, varme saltvandsstrømme, som til sidst løber sammen i Kurishiostrømmen, der i nogen grad, men i langt større målestok, kan minde om den atlantiske Golfstrøm - som bekendt har Norge Mexico at takke for mit milde vinterklima ... Det er så at sige verdens flod i verdens største hav. Men det eneste synlige tegn på denne fantastiske kamp mellem kulde og varme er er den tynde damp, som nu og da kan stå op fra havet.'Den danske opdagelsesrejsende Arne Falk-Rønne sejler i kølvandet på det legendariske engelske krigsskib Bounty, hvis kaptajn i 1789 blev offer for mytteri og sat i en lille båd på det store hav i Oceanien. Skibet fortsatte en spændende rute gennem det sydlige Stillehav, og Arne Falk-Rønne præsenterer os i sin rejsebeskrivelse for de natur- og kulturskatte, der stadig består fra Bountys tid.Arne Falk-Rønne (1920-1992) dansk forfatter, journalist, rejseleder og eventyrer. Han har udgivet både rejsehåndbøger og rejsebeskrivelser, og slog for alvor igennem internationalt med en række værker, hvor han følger i flere bibelske personers fodspor. Heraf kan nævnes 'Abrahams vej til Kanaáns land' (1971), 'Moses' vej gennem ørkenen (1973) og 'Du er Peter - en rejse i apostelen Peters fodspor' (1976).

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-05-2017
FORFATTER
Arne Falk-Rønne
FILSTØRRELSE
2,12 MB

LIBRIS - Paradis om babord

Shop efter falk lauritzen rejser på Kelkoo. Sammenlign et stort udvalg af falk lauritzen rejser tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Arne Falk-Rønne - Wikipedia, den frie encyklopædi

Tahiti og jagten på Paradiset. I dagevis havde Stillehavets tunge dønninger kastet skibet hid og did. Sømændene røgtede utrætteligt deres ensformige dont under den brændende sol. Hvor må de have haft kvalme af den sure vin, det stinkende vand og den fordærvede mad.
RELATEREDE BØGER
Professionel
Perleleg
Lekim - rejsen gennem Nordskoven 20. dec.
A study of the circulation of ceramics in Cyprus from the 3rd century BC to the 3rd century AD
Tog tidligt af sted, tog hunden med
Herzog
Huwelijksgeluk
Laudrup - et fodbolddynasti
Der Elefantenbäcker
Mumitrolden bliver kunstmaler