Jens Langkniv eBook

Mtggamechangers.dk Jens Langkniv Image

BESKRIVELSE

Bogen Jens Langkniv blev skrevet den 20-03-2007 af forfatteren Jeppe Aakjær. Du kan læse bogen Jens Langkniv i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jeppe Aakjær.

Beretningen om Jens Langkniv den fredløse fra Fjends Herred er en dramatisk, ofte brutal fortælling, der bringer myterne om Robin Hood i Sherwoodskovene op i læserens bevidsthed og ofte har givet besøgende i Daugbjergs kalkgruber gåsehud.Romanen foregår under trediveårskrigen, vi møder både de tyske og svenske lejesvende og krigskarle, og minsandten om ikke den danske konge dukker op i romanens slutning og giver Jens oprejsning. Men historien om Jens Langkniv og hans svende i det midtjyske er især beretningen om de store og de små i datidens bondesamfund.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-03-2007
FORFATTER
Jeppe Aakjær
FILSTØRRELSE
4,20 MB

Sange | Lars Lilholt

Hvor Jens Langkniv havde maatet løbe fem Kilometer for 300 Aar siden, maate Poul [Reichhardt] omtrent den samme Strækning igennem nu. Vi følte os som Mennesker fra dengang, og en saadan Følelse formaar Filmen bedre end nogen anden Kunstart at give.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

20 + Jens langkniv | eGastro.dk

Book banen og find Jens Langkniv's hemmelige skat dybt under jorden. Vi har: Underjordisk overnatning Konference faciliteter Underjordisk servering Festlokale og bål plads. Åbningstider i sæson 2020. Vi forholder os til myndighedernes anvisning med hensyn til Corona-Covid 19 og åbner den 9.
RELATEREDE BØGER
Livshistorier fra et plejehjem
En grav i vinden
Det uendelige spil
Medielobbyisme
Sorger
Der ganze weg
Blodhævn
Under Egyptens måne
RC-DVD Drift & Styling
Grib livet, slip angsten
En rigtig pindsvinefest
Kvinden og fiskeren
Syng, levende og døde, syng
Culture Smart Switzerland: The essential guide to customs & culture