Løse ender eBook

Mtggamechangers.dk Løse ender Image

BESKRIVELSE

Bogen Løse ender blev skrevet den 02-04-2010 af forfatteren Susan Moody. Du kan læse bogen Løse ender i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Susan Moody.

Kate er ved en skillevej i sit liv. Hun er fraskilt og bor midlertidigt hos sin bror Magnus. Ti år tidligere var hun under en ferie involveret i en bilulykke på Galapagos-øerne, hvor blandt andre hendes far, stedmor og halvsøster blev dræbt. Kate var eneste overlevende og har siden blokeret alle erindringer om den traumatiserende hændelse. Jobbet som servitrice på en vinbar giver hende smør på brødet, men hun er træt af særligt én anmassende stamgæst og siger op. I stedet får hun arbejde i et lille rejsebureau, hvor hendes første kunde skal til netop Galapagos-øerne for at undersøge et dødsfald.Kate tilskriver det tilfældighederne, at hun med sin fortid skal arrangere sådan en rejse, men samtidig finder hun blandt sin brors post et brev fra faderens tidligere advokat, som åbenbart holder Magnus ajour med den gamle sag. Er det stadig en tilfældighed? Og kan ulykken tilskrives andet end hændeligt uheld?Mystikken breder sig, og tingene tager en farlig drejning.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-04-2010
FORFATTER
Susan Moody
FILSTØRRELSE
6,53 MB

Fem deltagere efter borgermødet: - Jeg opdagede, at der ...

FAQ om ny ferielov - få styr på de løse ender. Har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her? Send spørgsmålet - lige nu - til [email protected]
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Løse ender af Susan Moody som e-bog i ePub format på ...

Få Løse ender af Susan Moody som e-bog på dansk - 9788711410769 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
RELATEREDE BØGER
Jes i Krig
Britta und die Pferde
Kvinnornas hemlighet
Høfligheden
Culture Smart Ghana
Kamber, Kommissar - Frankreich-Krimi
De største spillere
Monstre
Tarzan
Arbejdersken
Road Trip USA: Cross-Country Adventures on America's Two-Lane Highways
Kärlekens vind
Peru Handbook
Forfatterpoetik
Pinnegars Garten
Anker Jørgensen og det forunderlige liv
Karlsvognen
Pandoras æske
Hvem er vi?
7. Lærestykke: Organisatorisk kvalitet på arbejdspladsen – Oplæg til selvundersøgelse