Papirprinsessen eBook

Mtggamechangers.dk Papirprinsessen Image

BESKRIVELSE

Bogen Papirprinsessen blev skrevet den 23-06-2017 af forfatteren Erin Watt. Du kan læse bogen Papirprinsessen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Erin Watt.

Mød 17-årige Ella Harper, high school-studerende om dagen, stripper om natten.Ella er en overlever. Hendes mor er død, og hun har aldrig mødt sin far. En dag dukker den stenrige Callum Royal op og præsenterer sig som hendes afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende et hjem, penge og muligheden for at tage en uddannelse på en prestigefyldt skole. Det er ikke et svært valg. Så selvfølgelig lader hun sig ikke stoppe af, at Callums fem teenagesønner nægter at acceptere hende som en del af familien og gør deres bedste for at gøre livet surt for hende.Ella må lære at navigere i en guldindfattet verden af magtspil, sex og hævn, hvor grænser er til for at overskrides, og prestige og penge er alt.Men Reed Royal kryber langsomt ind under huden på hende. Enhver kan se, at han har hemmeligheder, der ikke tåler dagens lys. Og at det er en dårlig ide at få følelser for en Royal, ved Ella godt. Selvfølgelig ved hun det…Cruel intentions møder Gossip girl i denne besættende første del af serien om Ella Harper og den stenrige Royal-familie.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-06-2017
FORFATTER
Erin Watt
FILSTØRRELSE
2,82 MB

Papirprinsessen af Erin Watt - bog.nu

"Papirprinsessen" - en boganbefaling. Forhåbentlig kan i mærke, at dette indlæg er en anbefalelse af en fantastisk kærligheds historie, Papirprinsessen. Faktisk vil jeg mene, at det er noget nær den bedste romantiske bog, jeg har læst længe.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Papirprinsessen af Erin Watt - Hæftet Bog - Gucca.dk

Papirprinsessen - Erin Watt - The Royals #1 - 325 sider. Anmeldereksemplar fra Flamingo.. En rodet start, men serien har potentiale Elle Kennedy og Jen Frederick har slået pjalterne sammen og skrevet en serie sammen; The Royals.Jeg er endnu ikke helt overbevist, her efter at have læst første bind.. Noget af det første, der slog mig, var ligheden med Askepot.
RELATEREDE BØGER
Pony & Co. 8 - Sandheden om Elvis
Sommerfuglen og stormen
Skal vi lege sammen?
Turkey
Peder Paars
To knuder afslørede dobbeltmorder
Sagaen om Hallfred Vanrådeskjald
Splendid isolation
Byt liv med mig
Angreb fra alle sider
En fæl jætte
De dødes rige
At tænke med Foucault
Mikael Persbrandt
Lev lille embryo
Ruokahalu kasvaa syödessä
Kære datter, du må vide
Respekt, drenge!