Pouls eventyr og andre fortællinger for børn eBook

Mtggamechangers.dk Pouls eventyr og andre fortællinger for børn Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Pouls eventyr og andre fortællinger for børn-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Helene Hørlyck. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Pouls eventyr og andre fortællinger for børn online nu så nemt!

'Pouls eventyr og andre fortællinger for børn' indeholder ti forskellige historier om børn på sjove eventyr. Der er blandt andet historien om Poul, der får rodet sig ud i en masse unoder, da hans forældre rejser til Jylland nogle dage, og han begynder at lege med Robert, der vist ikke helt er så fin i kanten. Bogen indeholder desuden historierne om dengang Bitten skulle passe hele jordkloden, og om dengang Bob og Top selv fik sat styr på deres skolevæsen – og en masse andre sjove historier.Helene Hørlyck (1866-1934) var en dansk forfatter kendt for sit bidrag til børnelitteraturen igennem mere end 25 år. Hun fik sin debut med fortællingen 'Frit Samliv' i 1914 og skrev efterfølgende mere end 50 bøger. Hørlyck er blandt andet forfatter til serien om pigen Frida og hendes mange eventyr; en serie, der først så dagens lys i 1920 med bogen 'Frida på Sumatra'. Helene Hørlycks sidste bog, 'Troldebasse', blev udgivet posthumt i 1936.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-01-2018
FORFATTER
Helene Hørlyck
FILSTØRRELSE
7,88 MB

Bonanza | Hunden og andre kloge dyr | Noget for dig. Hunden og...

Hyg jer med at læse eller høre eventyrene, se tegnefilm eller spille de små børnevenlige spil. Applikationen er gratis at hente, og du får gratis adgang til filmen "Jeg kan virkelig godt lide denne danske app til børn. Den har nogle dejlige tegninger, som bevæger sig en smule, og lydsiden er skøn."
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Samlede Eventyr Og Fortællinger 9-11 - B.s. Ingemann - Bog

Du kan også bruke OG, ELLER og IKKE til å angi kriterier for betinget formatering med formelalternativet. Når du gjør dette, kan du utelate HVIS-funksjonen og bruke OG, ELLER og IKKE på egenhånd. Gå til Hjem-fanen, klikk Betinget formatering > Ny regel.
RELATEREDE BØGER
Musik er liv. En biografi om Carl Nielsen
Vinter i Madrid
Drømmenes dal
Nåde
Trap Danmark: Ringkøbing-Skjern, Herning
Det syge menneske Kapitel 12-24
Havblik
Kasper scorer med hælen
Black Raven
Fremmed
Octopussy
Ledelse i moderne organisationer
Sveriges historia under 1800- och 1900-talen
HISTORIEN OM ZEBRAEN, DER HELLERE VILLE VÆRE EN HEST