Hævneren eBook

Mtggamechangers.dk Hævneren Image

BESKRIVELSE

Bogen Hævneren blev skrevet den 14-08-2019 af forfatteren Frederick Forsyth. Du kan læse bogen Hævneren i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Frederick Forsyth.

Den midaldrende advokat Calvin Dexter har mistet sin datter, men mod alle odds lykkes det ham at få hævn over den skruppelløse kriminelle bande, der tvang hende ud i prostitution og senere slog hende ihjel. Det viser sig, at Calvin har et usædvanligt talent for at opspore kriminelle i udlandet og få dem udleveret til retsforfølgelse i USA. Da han bliver opsøgt af en rigmand, der ønsker hævn over den lejemorder, der stod bag mordet på mandens eneste barnebarn, tager Calvin til Bosnien. Et land, der stadig slikker sårene efter den blodige borgerkrig. CIA har imidlertid fået nys om Calvins evner, og de mener, at de har en langt vigtigere opgave til ham.Frederick Forsyth (f. 1938) er en engelsk forfatter, der har skabt sig en forrygende karriere inden for thrillergenren. Frederick Forsyth henter inspiration til sine bøger fra sin tid som pilot i Royal Air Force samt sine erfaringer fra arbejdet som udenrigskorrespondent, journalist og spion.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-08-2019
FORFATTER
Frederick Forsyth
FILSTØRRELSE
3,39 MB

Valdemar Møller - dansk film database

"Hævneren" er den fjerde bog i den populære Slaughter-serie med retsmediciner Sara Linton som hovedperson. Udtalelser. Karin Slaughter er en plotmester med noget på hjerte. Historierne er rå og realistiske, spændingen er nådesløs og hæsblæsende, og når man er færdig, bliver hendes personer stående stærkt tilbage.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hævneren | Arnold Busck

Hævneren Stumfilm: 1919. Medvirkende: Olaf Fønss: Poul Hamrik, fru Hamriks søn: Valdemar Møller: Anders
RELATEREDE BØGER
Existen los monstruos - Dramatizado
Danske folkeeventyr
Memorias de un sommier
Kurt Danners bedrifter: En buket fra helvedets have
Tine Bryld
Godt for sandheden at ikke alle lever af at sælge flæsk
Salaperäinen ovi
Måske
Ronin 1-5
Nässlor och risbastu - erotisk julnovell
Gravens forbandelse