40 uger inden eBook

Mtggamechangers.dk 40 uger inden Image

BESKRIVELSE

Vil du læse 40 uger inden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Cana Buttenschøn. Med webstedet mtggamechangers.dk læses 40 uger inden online nu så nemt!

De to streger er ikke til at tage fejl af: Du er gravid! Stort tillykke! Nu venter en helt særlig tid, hvor du og din krop skal skabe og bære et nyt menneske. Din baby.I '40 uger inden' kan du læse alt det, du i virkeligheden skal vide om din graviditet - uden nogen tabuer. Som både jordemoder og mor tager Cana Buttenschøn dig ved hånden og fører dig trygt gennem graviditetens 40 uger med alt, hvad de indebærer på godt og ondt. Du vil med stor sandsynlighed opleve både glæder, bekymringer, humørsvingninger og kropslige forandringer du aldrig havde regnet med. Alt sammen imens du langsomt modnes - sammen med din baby - til jeres nye tilværelse.Cana Buttenschøn er mor til to, blogger, jordemoder og forfatter til bestselleren '40 uger efter' om livet som nybagt mor.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-11-2018
FORFATTER
Cana Buttenschøn
FILSTØRRELSE
8,40 MB

Kom med til lanceringen af 40 Uger Inden - Cana Buttenschøn

Køb 40 uger inden af Cana Buttenschøn som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Du står med en graviditetstest i hånden, og de to blå striber er ikke til at tage fejl af: Du er ..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

40 uger inden - Lydbog & E-bog - Cana Buttenschøn - Mofibo

Lily blev født i juni 2017. Kort tid efter skulle Cana Buttenschøn udgive bogen "40 uger efter". Hun var så sød at sende mig hele bogen i en mail, så jeg kunne læse den, inden den overhovedet blev udgivet og kun få uger efter, at jeg havde fået Lily. Det kunne ikke have været bedre timet - tak, Cana.
RELATEREDE BØGER
To slægter
Sort død
Onkel Rejes Heavyband
Himmeløen
Kort og godt om Barcelona
Munich Pocket
Brunch and Orgasms - erotic short story
Motiver
Pædagogik og etik
Himmel och pannkaka
To ta'r tre trip
Hej, mej!
1:0 für Coole Kicker - Band 1
I medgang og modgang
Caféen ved verdens ende
Astrologisk Håndbog 3
En farlig arv/Alle kvinders drøm