Episoder fra Vestfronten - og andre beretninger eBook

Mtggamechangers.dk Episoder fra Vestfronten - og andre beretninger Image

BESKRIVELSE

Episoder fra Vestfronten - og andre beretninger er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Diverse forfattere. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Diverse forfattere bog online og også downloade det gratis!

'En gang imellem kneb det hårdt med levnedsmidler. Det lykkedes mig dog engang at få en tønde syltede rødbeder frem, ligeledes en lille tønde ansjoser, og ved hjælp af disse ting fremtryllede jeg den nemmeste middag, jeg nogen sinde har serveret. Det resulterede dog i en brændende tørst, og den dag fik man i kantinen solgt alt det øl, man rådede over.'Sådan skriver en af de op mod 30.000 sønderjyder, der deltog i 1. verdenskrig på tysk side. Sønderjylland havde været tysk siden nederlaget i 1864, og det betød, at de unge danske mænd i regionen blev indrulleret i kejserens hær. 6.000 af dem mistede livet for en sag, der ikke var deres.Foreningen af dansksindede sønderjydske Krigsdeltagere 1914-18 (DSK) samlede i perioden 1941-1972 vidnesbyrd fra disse unge mænd. Det blev til mere end 600 både dramatiske og hjerteskærende historier fra fronten. Denne udgivelse rummer alle de beretninger, der blev trykt i DSK’s årbog fra 1966.Samtlige beretninger fra årbøgerne er udgivet som e-bøger under serienavnet 'Øjenvidner 1914-1918'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-07-2014
FORFATTER
Diverse forfattere
FILSTØRRELSE
2,90 MB

Intet nytt fra Vestfronten - Store norske leksikon

Lyt til »Intet nyt fra vestfronten« — Klassikeren om krigen og mennesket. Klassikeren om krigen og mennesket. Handlingen finder sted under Første Verdenskrig, men virker den dag i dag både enkel og overbevisende. Andre versioner af bogen. Erich Maria Remarque. Intet nyt fra vestfronten.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Vestfronten (andre verdenskrig) - Wikipedia

Follow Intet nyt fra vestfronten to never miss another show. SPOILER: Vi går lidt over tiden, og vi bliver også lidt rørstrømske i denne firsindstyvende og uigenkaldeligt sidste episode af Intet nyt fra vestfronten.
RELATEREDE BØGER
Husk kilden, når du drikker vandet
Nya svampboken
Søfartshistorier
Mallorca & Menorca
Ekstremløberen
La Biblia: 65 Judas
Forrådt
Skyggerummet
Jørn Havbo blandt smuglere
Jego dwie żony
Serafine, spb
Løgnens testamente
Välkänd skatteprofessor dödad i Helsingfors
Dublińczycy
Vi anbefaler os til vore ærede gæster. Glimt fra Bornholms hoteller og beværtninger gennem 100 år
Kære datter, du må vide