Ryd dig op! eBook

Mtggamechangers.dk Ryd dig op! Image

BESKRIVELSE

Ryd dig op! er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ninna Kiel Nielsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Ninna Kiel Nielsen bog online og også downloade det gratis!

Den venlige men håndfaste guide til en enkel tilværelseFor meget rod? For lidt plads? For lidt overskud?Føler du, du bruger alt for meget energi på at vedligeholde, og er alt den energi du bruger på at rydde op en evig drænende opgave?... Der bare bliver ved med at komme tilbage?Velkommen. Jeg har været der. Jeg ved, hvad du slås med.Du kan finde enormt mange bøger om systemer, der skal gøre oprydninger lettere og mere effektive. Fint, fint. Men denne bog kan mere end det.Ryd Dig Op viser dig, hvorfor du har problemet, og hjælper dig af med det. Og så er der oven i købet ryddet op bagefter.- Og rigtig god fornøjelse!Denne bog er skrevet til danske forhold.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-07-2015
FORFATTER
Ninna Kiel Nielsen
FILSTØRRELSE
9,13 MB

Jamen, så ryd dog op efter dig | stiften.dk

Ryd køkkenet op løbende. Man er ofte for træt til at rydde en kæmpe opvask op efter, man har spist og ender tit med at udskyde det. TIP: Ryd op løbende, mens du tilbereder maden. Så undgår du at skulle arbejde dig igennem en større stabel af skåle, gryder og pander, når måltidet er spist.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ryd Dig Op

Ryd op i dit hjem - og få mere overskud. For mange mennesker fører rod i hjemmet til dårlig samvittighed, stress og uro i kroppen. Ved at smide gamle ting ud, rydde op og gøre rent kan man få overskuddet tilbage i hverdagen, lover ny bog.
RELATEREDE BØGER
Mosekonejagten
Aima
Wilmas Verden 2
Gadens roman
Guds øje
Farligt frikvarter
Bali & Lombok
Hævn
København
Grundlæggelse af sædernes metafysik
Ind i horoskopet
Hvad med i morgen?
Forælder læs med dit barn