Rasmus Klump som dykker (hørespil) eBook

Mtggamechangers.dk Rasmus Klump som dykker (hørespil) Image

BESKRIVELSE

Bogen Rasmus Klump som dykker (hørespil) blev skrevet den 18-04-2019 af forfatteren Carla Hansen. Du kan læse bogen Rasmus Klump som dykker (hørespil) i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Carla Hansen.

Rasmus Klump og vennerne er på vej mod Nordpolen, men det er svært at finde vej. De går i land på øen hos kong Neptun og får en kasse med dykkerudstyr i gave. Klump og Pingo beslutter sig straks for at prøve det.Denne lydbog er et hørespil med lydeffekter og dialoger indlæst af:Rasmus Klump: Jens OkkingPingo: Peter KitterPelle/Skæg: Svend BjerreCarla Hansen (1906-2001) var en dansk forfatter, der sammen med sin mand, tegneren Vilhelm Hansen (1900-1992), især er kendt som skaber af den populære tegneserie om Rasmus Klump. Tegneserien startede som en avisstribe, men blev hurtigt så populær, at den udkom i bogform i flere lande. Carla og Vilhelm Hansen nåede at udgive over 40 bøger om den elskede bjørn.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-04-2019
FORFATTER
Carla Hansen
FILSTØRRELSE
6,70 MB

Rasmus Klump som dykker - Kirjat - nidottu... | Adlibris kirjakauppa

Rasmus Klump som bjegbestiger book. Read reviews from world's largest community for readers. Their collaborative comic Rasmus Klump, about the adventures of a bear, a pelican, a penguin, and some other animals, debuted in Denmark on November 17, 1951 as a daily comic strip.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Rasmus Klump som dykker - eBook - Walmart.com - Walmart.com

Rasmus Klumps Verden er et legeunivers for børn i alle aldre. Det er en oase midt i Tivoli, hvor der er fri adgang for Havens gæster, og hvor du kan spise I kan også tage en tur i verdens første Rasmus Klump-forlystelse "Fyrtårnet", som er til børn, der kan lide sus i maven, uden det bliver for vildt.
RELATEREDE BØGER
Mig og min familie. Store flyttedag
Alt det et suk ikke fortæller
Phase
Frikadelledigte
Manden i mosen
Hvis der skulle komme et menneske forbi
Søsportens motorlære
Dappa & Nappa og fantasien der stak af
Løgneren
Goal 5
Resan för livet del 3
De magiske æg