Sådan opfinder man en pige eBook

Mtggamechangers.dk Sådan opfinder man en pige Image

BESKRIVELSE

Sådan opfinder man en pige er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Caitlin Moran. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Caitlin Moran bog online og også downloade det gratis!

Året er 1990. Johanna Morrigan er 14 år og har dummet sig offentligt i en sådan grad, at der må ske noget drastisk. Altså genopfinder hun sig selv som Dolly Wilde: sortklædt femme fatale med gothlook og et vildt sexliv. Hun vil være forfatter og redde sin fattige bohemefamilie. Akkurat som Brontë-søstrene, bare uden dét med at dø ung.Som 16-årig arbejder hun som nådesløs anmelder for et musikmagasin, sover sin brandert ud i rockstjerners badekar og har al mulig sex med alle mulige mænd. Men hvad sker der, når Johanna opdager, at hun har skabt Dolly med en fatal brist? Hvad skal der egentlig til for at opfinde en pige?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-05-2015
FORFATTER
Caitlin Moran
FILSTØRRELSE
7,48 MB

Lyt til lydbogen "Sådan opfinder man en pige" , af ...

Sådan opfinder man en pige af Caitlin Moran (Indbundet) Læs et uddrag Pris. 249,95 kr. Se Lagerstatus i butik ... Johanna Morrigan er 14 år og har dummet sig offentligt i en sådan grad, at der må ske noget drastisk. Altså genopfinder hun sig selv som Dolly Wilde: sortklædt femme fatale med gothlook og et vildt sexliv.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sådan opfinder man en pige | Litteratursiden

Sådan opfinder man en pige. Året er 1990. Johanna Morrigan er 14 år og har dummet sig offentligt i en sådan grad, at der må ske noget drastisk. Altså genopfinder hun sig selv som Dolly Wilde: sortklædt femme fatale med gothlook og et vildt sexliv.
RELATEREDE BØGER
Vuosisadan rikos
Koko 2 - Ugledansen
Ligblomsten
Et besøg
DHAMMAPADA
Trap Danmark: Falset kort over Frederikssund Kommune
Great Britain & Ireland Mini Map
Sportens største ledere
Att söka lyckan
المحارب 4 - المخلب
Ethan Frome
FLACHS - ALLERFØRSTE LÆSNING: Krølle sidder fast