Kasper på fodboldlejr eBook

Mtggamechangers.dk Kasper på fodboldlejr Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Kasper på fodboldlejr-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jørn Jensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Kasper på fodboldlejr online nu så nemt!

'Så er det slut for i aften.I får en hård dag i morgen', siger Peter.'Øv, vi har det lige så sjovt...! 'Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-08-2017
FORFATTER
Jørn Jensen
FILSTØRRELSE
2,34 MB

Kasper på fodboldlejr (Hörbuch) von Jørn Jensen ...

Höre Kasper på fodboldlejr gratis | Hörbuch von Jørn Jensen, gelesen von Aksel Hundslev | 30 Tage kostenlos | Jetzt GRATIS das Hörbuch herunterladen | Im Audible-Probemonat: 0,00 €
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kasper Series Audiobooks | Audible.co.uk

Kasper på fodboldlejr (Forfatter: Jørn Jensen, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788711793534)
RELATEREDE BØGER
Kulturmødet på arbejdspladsen
William Wenton 3 - William Wenton og Orbulatoragenten
Wer baut die Bahn?
Den gamle gård
De dødes ø
Skrivekugle Artikler 2013-2014
Verlangen in keizerlijk Rusland - erotisch verhaal
AA Road Map Britain 2: Central Southern England
Den sorte linje, pocket
Den lille mus og Kong Løve
En ny verdensorden - ja, men en bedre!
Een Betoverde wereld
Diamanter på min väg
Kavaltajan loppu