Når det først eBook

Mtggamechangers.dk Når det først Image

BESKRIVELSE

Når det først er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Georg Metz. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Georg Metz bog online og også downloade det gratis!

Da det i det sidste måneskifte på den toogtyvende dag i Ubar-Tutus frugtbare år begynder at regne og bliver ved og ved med at regne, bliver Ute-Napeshtem urolig længe før alle andre, der opfører sig, som har det altid været sådan. Gennem sine drømme får han vished for det, der vil komme, og for det, han må gøre.'Når det først' er en mytisk roman inspireret af Bibelen om syndfloden og om bygningen af Noahs ark.Georg Metz (født 22. december 1945) er en prisbelønnet, dansk journalist, redaktør, kommentator, forfatter og foredragsholder.Georg Metz har en lang journalistisk karriere bag sig, hvor han blandt andet har været vært på TV-Avisen på DR og chefredaktør på Dagbladet Information.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-07-2019
FORFATTER
Georg Metz
FILSTØRRELSE
5,28 MB

FCF-boss: Vi træner først når det giver mening

Mette forklarer, at hvis hun kunne få lidt frihed til at lade batterierne op, så ville det komme alle parter til gavn. Systemet burde tænke mere på, at hvis man hjælper lidt til i starten i stedet for meget, når det hele først går galt, så kan man nå en lang vej, siger Mette.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

FCF-boss: Vi træner først når det giver mening

"At man, når det i sandhed skal lykkes at føre et menneske hen til et bestemt sted, først og fremmest må passe på at finde ham der, hvor han er, og begynde der. Dette er hemmeligheden ved al hjælpekunst. Enhver der ikke kan det, han er selv en indbildning, når han mener at kunne hjælpe en anden.
RELATEREDE BØGER
A MERCED DE MI AMO - UN RELATO ERÓTICO
Tag ikke imod en pølse i Moskva - og andre historier
Fru Inés
Solen kommer ikke mere op. Jørgen Brønlunds rejsedage
Zuleimas flugt
Udvalgt
Nisser i nød
Send flere engle
Svar hvis du kan høre mig
Malle og dyrene
Dansk bygd. Bind 3
Pigen i Porschen
Lenin
Undervandsjagt
Borgen Unplugged #81 - Manden med æggene
Dronning Gåsefod
Medicinsk fagsprog II
One pot
Düsseldorf, Falk Plan Falk-Faltung
Verden kan vente