Den inkluderende skole eBook

Mtggamechangers.dk Den inkluderende skole Image

BESKRIVELSE

Den inkluderende skole er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Rasmus Alenkær. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Rasmus Alenkær bog online og også downloade det gratis!

At skabe inkluderende fællesskaber er en af folkeskolens allerstørste udfordringer i det nye årtusinde. Inklusion handler nemlig ikke bare om at rumme eller at integrere. Inklusion handler om den enkelte elevs oplevelse af at være en naturlig og værdifuld deltager i et socialt og fagligt fællesskab.Bogen stiller skarpt på inklusionsbegrebet i en primær teoretisk optik. Kapitlerne behandler inklusionsbegrebet gennem forskellige udvalgte perspektiver – f.eks. et historisk, sociologisk, organisationspsykologisk og pædagogisk perspektiv. På den måde fremstår bogen som en helstøbt og grundig introduktion til de begreber, forståelser og muligheder, der ligger i den inkluderende skole som fænomen.Bogen henvender sig først og fremmest til studerende og praktikere på folkeskoleområdet, men alle med interesse for inklusionsudvikling kan læse med. Studerende og praktikere på børneinstitutions og –behandlingsområdet vil således let kunne relatere bogens indhold til deres fagfelt.Bogen er uundværlig for studerende på seminariernes grunduddannelse, ligesom den er en solid referenceramme for diplom- og kandidatstuderende, der har fokus på folkeskoleområdet. Lærere, pædagoger, skoleledere, PPR-folk, pædagogiske konsulenter, kommunale ledere og politikere vil med held kunne anvende bogen som udgangspunkt for inklusionsudvikling i egen praksis.Bogen er skrevet af en række eksperter fra ind- og udland: Mel Ainscow, Rasmus Alenkær, Kirsten Baltzer, Alan Dyson, Fances Gallannaugh, Hallvard Håstein, Elsebeth Jensen, Ole Løw, Alex Madsen, Anne Maj Nielsen, Vibeke Petersen, Niels Ploug, Christian Quvang, Lars Qvortrup, Susan Tetler og Sidsel Werner.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-02-2008
FORFATTER
Rasmus Alenkær
FILSTØRRELSE
9,66 MB

Samarbejde om den inkluderende skole - Københavns ...

Kan den inkluderende skole kompensere for negativ social arv? Kirsten Baltzer: Udvikling af den inkluderende skole). Inklusionsudvikling (Mel Ainscow: Udvikling af den inkluderende praksis og kultur. Grus i maskineriet / af Alan Dyson og Frances Gallannaugh. Rasmus Alenkær: Skolen som inkluderende organisation).
DOWNLOAD LÆS ONLINE

En inkluderende skole - Læringsmiljøsenteret

Den inkluderende skole i praksis er en opfølger til Den inkluderende skole - en grundbog . Hvor forgængeren overvejende beskæftigede sig med teori, fokuserer denne bog primært på inklusionsarbejdet i praksis. Bogen er en regulær værktøjskasse for den fagperson, der vil understøtte bevægelsen mod ...
RELATEREDE BØGER
Mimosa
Sociologi
Ulvetid
Stormen
Ratkaiseva DNA-jälki
Gaven
Læseforståelse - indsigt og undervisning
Spring!
Mentorskabets muligheder
En elefant till morfar
Monsterjægerne. Kranieknuseren
Flyt dig, hr. Bjerg!
Go Gaming 3 - Strats eller snyd
Udbudsret i byggeriet
Drømmefanger
Im leeren Hause
Moderne chakralære - Din farvetype, dit liv