Afhængig eBook

Mtggamechangers.dk Afhængig Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Afhængig-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter DanielaCelant . Med webstedet mtggamechangers.dk læses Afhængig online nu så nemt!

Historien om Liva og Jake genoptages efter deres seksugers adskillelse i denne fortsættelse af Uvirkelig virkelighed. Men er det så let for dem at forsætte, hvor de slap hinanden? Livas følelser for den Jake, hun dårligt kender, er ikke falmet i den tid, de har været adskilt. Dette får hun bekræftet, da han beder hende rejse over til ham i New York. Blind af kærlighed pakker hun sin kuffert og sætter kurs mod USA. Men under den rosenrøde overflade lurer historier og problemer, der kræver mere end velmente tanker og dybe følelser at overvinde. Skyggesider af Jake viser sig langsomt. Hvem er denne mand egentlig, når han træder ned fra piedestalen, hun i sin kærlighedsrus har sat ham op på? På godt og ondt begiver de sig ud på en lang rejse, der undervejs borer dybt i begrebet afhængighed og ægte kærlighed. Er lykken så ligetil, eller er den lunefuld?Uddrag af bogenHvordan har du haft det? hvisker han.Rædselsfuldt. Det har føltes som den længste tid i mit liv, siger Liva, mens minderne tynger hendes sind.Også i vores, men det ved du sikkert allerede.Ja, noget af det ved jeg, siger Liva tungt. Jeg er utrolig ked af at høre, at det gik, som det gjorde, men jeg følte ikke, jeg havde noget valg.Der er ingen, der bebrejder dig noget, det må du ikke tro, forvisser Max. Det er ikke svært at forstå, hvorfor du gjorde det. Specielt ikke, når Jake lever det liv, han gør. Han har sine dæmoner at slås med. Har levet det her liv så længe, at han har mistet meget til dem. Men det lader til, at du er den, der kan hjælpe ham med at tøjle dem, og forstå, at livet har mange gode ting at byde på.Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår, hvad du mener? siger Liva og ser undrende på Max. Noget af det jo, men resten forstår jeg ikke.Jeg tror, at det er bedre, du snakker med ham om det, siger Max og ser kortvarigt på Jake, der er dybt koncentreret i sit guitarspil inde i studiet. Han har godt af at tale om de ting, der plager ham, og hvad det gør ved ham. Men det, jeg kan sige, er, at når man har været i den her branche i mange år, som Jake har, kan det ødelægge et menneske på mange måder. Der er mange fristelser og tilbud, der kan være svære at stå imod, hvis man ikke har troen på sig selv.Om forfatterenDaniela Celant (f. 1982) debuterede i 2015 med romanen Uvirkelig virkelighed. Siden har historien været svær at slippe og de fleste ledige stunder blevet brugt foran computeren, hvor der nu arbejdes flittigt på endnu en efterfølger.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
04-09-2017
FORFATTER
DanielaCelant
FILSTØRRELSE
2,89 MB

Afhængig af gaming? Eller vil du bare gerne skære ned ...

Ny undersøgelse viser, at mere end hver tredje ung mellem 15 og 24 år føler sig afhængig af sociale medier. Det er et problem, hvis de oplever det som en stressfaktor, eller hvis det tager tid fra andre vigtige ting, vurderer eksperter
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Afhængig af sex - Bliv klogere her & læs om behandling osv.

Jeg vil aldrig være afhængig af en mand. Jeg vil være min egen. Jeg vil være en uafhængig kvinde TaVoss87 Tage Voss: Hekate. Studie i forelskelse. Cervus, 1987.
RELATEREDE BØGER
BYG DIN EGEN MADPAKKE
Geni og apostel
Hannahs sang
Korsvejen
Grevinde Danner og Frederik VII
Vietnam South
Ordet är mord
Zarens kurér
Ni liv
Düsseldorf
Dømt blind. Hva' så?
Norwegian Wood
Syndfloder
Per og Torben pjækker den
Frans af Assisis liv