Mysterier fra rummet eBook

Mtggamechangers.dk Mysterier fra rummet Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Mysterier fra rummet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Klaus Aarsleff. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Mysterier fra rummet online nu så nemt!

Som globetrotter og tidligere formand for Eventyrernes Klub har Klaus Aarsleff i mere end et kvart århundrede foretaget ekspeditioner Jorden rundt for at undersøge mysterier, myter og fortidsgåder fra de ældste kulturer.I sin nye bog rejser Klaus Aarsleff længere væk end nogensinde før og går i clinch med verdensrummets største mysterier. Han beretter om de nyeste og ældste nærkontaktoplevelser og mest uforklarlige ufo-observationer, han rejser til ufo-kultens arnesteder og fortæller om kvæglemlæstelser, sælsomme rum-objekter og budskaber til og fra universets dybder. Og han kigger videnskaben i kortene og fremlægger forskernes chokerende og dristige teorier om fremmede livsformers udseende og universets sande natur.Første oplag af bogen er vedlagt en DVD med sensationelt film- og fotomateriale, blandt andet fra Skandinavisk UFO Informations arkiver. Meget af materialet har aldrig tidligere været offentliggjort.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-10-2008
FORFATTER
Klaus Aarsleff
FILSTØRRELSE
7,44 MB

Big Bang - Bliv klogere på universets begyndelse her ...

Nogle gange er det som om, at forskerne allerede har nærstuderet alt, der foregår på vores planet. Det er nu langt fra sandheden. For der er stadig masser af mysterier, som er uløste, selvom vi har adgang til moderne teknologi, og udviklingen konstant går fremad. Her er 10 fascinerende gåder, som ingen har en rationel forklaring på endnu.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

MYSTISK SIGNAL FRA RUMMET - YouTube

Den amerikanske rumfartsorganisation NASA bruger ikke bare tid på at løse vores solsystems mysterier, men formår også at give os nogle helt utrolige billeder fra rummet. Fra planeter og ...
RELATEREDE BØGER
Voldtægt
Lao Phrasebook & Dictionary
Den Lille Heks og Hexikon
Julemandens by
Vi var engang
Kids Road Atlas USA
Min egen navle
Jæger
Wirbel im Internat
Mette får en lillesøster
Tidevandet
I sidste sekund
En Stormfugl – En roman om D.G. Monrad
Kinesisk kunst & kultur
Dombey og søn
Få livet tilbage
Kærligheden overvinder alt