Hr. Henrys begravelse og andre fortællinger eBook

Mtggamechangers.dk Hr. Henrys begravelse og andre fortællinger Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Hr. Henrys begravelse og andre fortællinger-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sven Holm. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Hr. Henrys begravelse og andre fortællinger online nu så nemt!

'Hr. Henrys begravelse og andre fortællinger' er groteske historier om skæbner. Maren Splid i Ribe opdager, at hun står uden for virkeligheden og derfor må brændes på bålet. En butiksejer indhentes på grusom vis af sin fortid og så skal den berømte Hr. Henry begraves af de sværmende masser!Sven Holm (f. 1940) er dansk forfatter. Han debuterede i 1961 med novellesamlingen Den store fjende. Holms store forfatterskab, der omfatter skuespil, romaner og noveller, studerer den menneskelige psyke under pres: Han udforsker splittelser og forbindelser mellem magt og psyke, fx som angst, der fører til omverdensdestruktion, eller som (køns)rolletvang over individet.Siden 2001 har Sven Holm været medlem af Det Danske Akademi.Han modtog i 1974 Det Danske Akademis Store Pris for sit forfatterskab, Nordisk Dramatikerpris for Schumans nat i 1994 og i 2001 Kritikerprisen for novellesamlingen Kanten af himlen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-04-2017
FORFATTER
Sven Holm
FILSTØRRELSE
8,57 MB

Elvedrag og andre Fortællinger : Magdalena... : Internet Archive

Start by marking "Hr. Henrys begravelse og andre fortællinger" as Want to Read Sven Holm er en spændende forfatter, og denne novellesamling ville jeg give 3 stjerne, hvis ellers Goodreads tillod det. Holm har en spøjs, men spændende skrivestil, der især drypper af surrealisme i samlingens første del.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Begravelse og andre døde ting by Adam Petterson on Prezi

Træbukken og andre fortællinger. Sophus August Berthel Michaeli ... Are you sure you want to remove Træbukken og andre fortællinger from your list? There's no description for this book yet.
RELATEREDE BØGER
Alf og Bjørn redder verden 3 - Opgøret med julemanden
Det andet ansigt
Om drømme
Prinsessen på ærten
Hvad rimer på smerte?
Gulliver s Reizen naar Lilliput en Brobdingnag
Havets dæmoner
Oahu, Honolulu & Big Island
Roman P
Taterkroen
Fra Hytterne
Barn af besættelsen
Spreeradweg