Et sving mod solen eBook

Mtggamechangers.dk Et sving mod solen Image

BESKRIVELSE

Et sving mod solen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Donal Ryan. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Donal Ryan bog online og også downloade det gratis!

'Brilliant og dyster' - The Guardian'Strålende historier' - The Irish Times'Himlen var klar og blå den dag vi skød knægten. Jeg kan huske at jeg, lige inden jeg tog sigte mod hans hjerte, så en svaledykke og stryge lavt hen over trætoppene inden den forsvandt i glimtene' (fra novellen ´Pelotonen´)Et sving mod solen blev præmieret med Irish Short Story of the Year ... Krager krydser himlen over egnene omkring Limerich og Tipperary i Udkantsirland. Under himlen spiller indbyggerne hurling, leder efter forsvundne vielsesringe, prøver at hutle sig igennem, søger tilflugt og finder fred. Og ufred.Af samme forfatter: Rust (Jensen & Dalgaard, 2015)

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-04-2016
FORFATTER
Donal Ryan
FILSTØRRELSE
5,80 MB

Et sving mod solen - Bøger - CDON.COM

"Et sving mod solen" er ikke en novellesamling man læser, og så bare lægger fra sig. De mange historier vil rumstere i hovedet længe endnu, og jeg er ret sikker på at jeg vil tage samlingen frem fra tid til anden, og læse en novelle eller to. "Et sving mod solen" kan bære at blive læst mange gange, for god litteratur kan ikke slides op.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ville en rumsonde styret af aliens opdage liv på Jorden?

"Et sving mod solen" er ikke en novellesamling man læser, og så bare lægger fra sig. De mange historier vil rumstere i hovedet længe endnu, og jeg er ret sikker på at jeg vil tage samlingen frem fra tid til anden, og læse en novelle eller to.
RELATEREDE BØGER
Rend mig i traditionerne
Souping – det nye juicing
Forårsviolin
Helle
Mikkel Hindhede
Fronttjeneste i 1918
PERSISK A=V=A=N=T=G=A=R=D=E POESI 1930-2015
Dr. Zarkowskis eksperiment
The walking dead På farten
Lecco Valle Brembana