Nibelungekvadet eBook

Mtggamechangers.dk Nibelungekvadet Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Nibelungekvadet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Chr. Fledelius. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Nibelungekvadet online nu så nemt!

Vi har for resten lige fået registreret en ny udgivelse hos jer, Nibelungekvadet ISBN 9788797014851, som jeg har følgende beskrivelse til:Nibelungekvadet finder sted i folkevandringstiden, hvor burgundere, hunner og nordboere optræder i middelalderlige gevandter og levevis. Den gamle fortælling om Sigfreds død er her blevet opdateret til middelalderens publikum, og resultatet er en høvisk ridderroman med turneringer, prøvelser og kirkegang kombineret med mere dystre elementer i form af trolddom og bedrag: dværgenes guld, dragens blod og Hagens og Krimhilds gensidige had, der fører dem med åbne øjne mod det endelige opgør. Dette er en genudgivelse af Chr. Fledelius’ forkortede oversættelse fra 1912. Fledelius udtog ca. 25% af de originale vers og erstattede dem med et resumé i et tillæg.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-10-2018
FORFATTER
Chr. Fledelius
FILSTØRRELSE
1,98 MB

Nibelungekvadet pdf Hent oversætter - evalscarpartm2qrig6

Få Nibelungekvadet af Nibelungekvadet - Chr. Fledelius som brugt bog på ukendt - - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Forlaget Atalante

Forside » Samfund Og Historie » Nibelungekvadet - Oversætter - Bog . Nibelungekvadet - Oversætter - Bog. 110 kr. Til GUCCA.dk . Lignende produkter. Grundlæggende Skatteret 2018 - Henrik Gam - Bog. 950 kr. Læs mere... Til GUCCA.dk. Phono Sapiens - Katrine K. Pedersen - Bog. 220 kr. Læs mere...
RELATEREDE BØGER
Afsnit 5.Psykiatrisk Center
The new Danfoss
Kronprinsessen
De intellektuelle i virkeligheden
Mestarin nuuskarasia
Hele vejen rundt
Rund um Hannover
Nøglen
Hvorfor hader han dig mor?
Ein Mörder kehrt heim
Hverdagens psykopater
Ödesvägen genom fiendeland
Kiss the Boss - Eine Chefin zum Verlieben (Boss-Reihe, Band 4)
Kvindegaden
FC Mezzi 9: Nedrykning truer
Kim
Svensk ungdom i Kalifornien
Vindeltrappen
Klara Clareana