Afspænding 1 og 2 eBook

Mtggamechangers.dk Afspænding 1 og 2 Image

BESKRIVELSE

Afspænding 1 og 2 er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Christina Maria Melskens. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Christina Maria Melskens bog online og også downloade det gratis!

'Afspænding 1 og 2' består af 2 afspændingsforløb bygget op på følgende måde: Den talte afspænding, derefter et musikstykke og til sidst afslutning med både musik og tale.Mens du hviler på ryggen, vil du blive opøvet i evnen til at slippe unødige spændinger.Afspændingsøvelserne kan anvendes som en tiltrængt pause i hverdagen, og ved jævnlig brug er virkningen stressreducerende.Afspænding er en hviletilstand, hvori fysiske og mentale spændinger mindskes. Fysisk afspænding fremmer mental afspænding og omvendt. Det centrale i afspændingspædagogikken er oplevelsen af samspillet mellem egen krop, personlighed og ressourcer.Tekst og speak: Christina Maria Melskens, afspændingspædagog. 'Afspænding 1 og 2' er er en autoriseret udgave af Danske Psykomotoriske Terapeuters Forlag.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-08-2012
FORFATTER
Christina Maria Melskens
FILSTØRRELSE
4,55 MB

AOF - Afspænding

Krop og afspænding. Om aktiviteten. Vi skal sammen arbejde med vejrtrækning, opmærksomhed på alle 5 sanser, samt sammensætte kroppens naturlige micro bevægelser, til smukke naturlige og tvangfrie bevægelser, som styrker hukommelsen og frigør led og sener og åbner vejen for en større glæde ved hele bevægeapparatet. Tidspunkt.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Vejledning til afslapning for stressramte v. psykolog ...

Afspænding kan mindske dine smerter. Afspændingsøvelser kan hjælpe dig med at mindske dine smerter, ligesom det har en beroligende virkning og kan hjælpe dig med at sove bedre. Smerter, stress, angst og bekymringer kan gøre dig anspændt og bidrage til muskelspændinger, der forstærker generne.
RELATEREDE BØGER
Renæssancemad
Mit livs egne, hændelser, mennesker. Anden del 1902-1904
Krydret
Når vanskeligheter vernes om og ønskes velkommen
Undtagelsestilstand
Lola og bandet
Næringsmiddelanalyser
Øksedrab - liget gravet ned i Sverige
We Are Displaced: My Journey and Stories from Refugee Girls Around the World
Sønnen
Stadier på Livets Vei
Øer
Nationale konstruktioner i dansk kunst og kunsthistorie
Inden frosten
Dryp, dryp, siger regnen
Skurk
Råt og godt