Spansk forretningssprog eBook

Mtggamechangers.dk Spansk forretningssprog Image

BESKRIVELSE

Bogen Spansk forretningssprog blev skrevet den 03-01-0001 af forfatteren none. Du kan læse bogen Spansk forretningssprog i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren none.

Talk Business er et kursus på et let mellemniveau. Programmet er beregnet til personer som har en vis fortrolighed med at lytte til og tale det fremmede sprog. Omhandler emner som: forretningsmødet, i telefonen, forretningsrejse, karriere, forhandlinger, handel, marketing og PR, IT og internet, bank og finans samt revision.Man opbygger sit ordforråd og kan indtale og sammenligne med den indfødte speaker. Indeholder videomateriale i fjernsynskvalitet, interaktive spil, diktatøvelser og quizzer af varierende sværhedsgrad, ordbog og parlør, der kan udskrives for hver sektion, samt mulighed for at gemme ens resultater.Programmet er selvinstallerende og vælger automatisk hjælpesprog ved at læse computeropsætningen. Det installeres altså med dansk som hjælpesprog på computere med dansk opsætning. Hjælpesproget kan efterfølgende ændres til et af de andre sprog fra Talk Business serien.Systemkrav:Windows: 2000, ME, XP, Vista eller 7, mindst 16MB RAM og 20MB ledig plads på harddisken, CD-ROM drev, SB-kompatibelt lydkort, højttaler, farveskærm.Macintosh: Mac OS X System 10.3.9 (eller bedre), højere 8MB RAM og 17MB ledig plads på harddisken, farveskærm.Mikrofon anbefales.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-01-0001
FORFATTER
none
FILSTØRRELSE
8,19 MB

Tysk forretningssprog | Lær tysk - åbne holdkurser [På ...

Scanvik er importør og distributør af: Rejseguider og landkort til hele verden, nordiske bøger, andre internationale udgivelser, reoler, legetøj og sprogkurser.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Dansk kursus - undervisning i dansk for udlændinge

La Escuela Oficial de Idiomas i Madrid tilbyder flere former for spanskkurser for udlændinge: almindelig spanskundervisning på forskellige niveauer, forretningssprog, spansk sprog og kultur, m.m. Herunder findes link til skolens hjemmeside.
RELATEREDE BØGER
Brunch und Multiorgasmen: Erotische Novelle
Finn i urskoven
Stella Nova
Georgia & the Carolinas
Barfuß nach Canossa
Holberg på tværs
Fyre & Flammer 11 - og bling bling brillanter
En dygtig havfrue
Hurtige Henning historier
Kære Dirch
100 digte
Ireland
Ondt blod
Black Raven
Bogen til Rose
Alle de brugte dage
Det persiske felttog eller Anabasis
Der spindes en ende
Hr. Palomar
Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler