HVAD STÅR DER? En fortælling om at finde vej i livet som ordblind eBook

Mtggamechangers.dk HVAD STÅR DER? En fortælling om at finde vej i livet som ordblind Image

BESKRIVELSE

Vil du læse HVAD STÅR DER? En fortælling om at finde vej i livet som ordblind-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Randi HedelundJeppesen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses HVAD STÅR DER? En fortælling om at finde vej i livet som ordblind online nu så nemt!

– Kører den her bus til Aalborg?Buschaufføren så ikke rar ud:– Det gider jeg ikke svare på. Se, hvad der står på bussen.– Hvad hvis man ikke kan læse?– Ja, så skal man gå i skole igen!Havde han ret? Burde Randi gå i skole igen? Var det hendes egen skyld, at hun ikke kunne læse? Var hun doven? Var hun dum?Hvad står der? er fortællingen om at kæmpe og yde sit allerbedste uden nogensinde at lære at læse. Randi fortæller ærligt og usentimentalt om at vokse op som ordblind, om nederlag, ensomhed og afmagt, men også om viljestyrken til at insistere på at få en uddannelse på trods af sin ordblindhed.Bogen giver håb om at kunne lykkes i uddannelsessystemet til de mange, hvis historier minder om Randis. Og den er en øjenåbner for dem, der uden problemer kan svare på dét spørgsmål, Randi har stillet flest gange i sit liv: Hvad står der?Uddrag af bogenJeg blev stemt med en stemmegaffel, fordi jeg angiveligt var ”stemt forkert”. Behandlingen gik ud på, at jeg skulle sidde på en stor, sort lydkasse og lytte til forskellige lyde. Mellem behandlingerne med stemmegaflerne skulle jeg lytte til specifikke og i øvrigt meget mærkelige lyde derhjemme. Det gjorde jeg om morgenen, inden jeg stod op. Det vil sige, jeg lærte jo hurtigt at sove videre med høretelefonerne på og de mærkelige biplyde i baggrunden. Behandlingen med stemmegafler og lydbehandling findes stadig. Der findes også videnskabelig dokumentation for, at der mange steder i kroppen findes nervelegemer, som kan opfange vibrationer fra lyde. Men derfra til at slutte, at det er en effektiv kur mod ordblindhed, er der et stykke vej. Mig hjalp lydbehandlingen i hvert fald ikke.Om forfatterneCharlotte Strøm (f. 1969) er læge, ph.d., journalist og forfatter. Er stifter og indehaver af SharPen, som løser kommunikationsopgaver inden for emner som sygdom, sundhed og medicin. Udgav i 2017 fagbogen Forstå dog, hvad jeg mener – guide til kommunikation og mediehåndtering for læger og forskere og underviser i forskningsformidling gennem medierne.Randi Hedelund Jeppesen (f. 1978) er lærer og stifter af Hjælp til Ord – en virksomhed, der tilbyder rådgivning og undervisning i brug af de mange IT-hjælpemidler, der findes til ordblinde. Holder også foredrag om ordblindhed for blandt andet lærere, læsevejledere, børn og deres forældre.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-09-2018
FORFATTER
Randi HedelundJeppesen
FILSTØRRELSE
8,31 MB

Jeg Er Ordblind в Подкастах Apple | Ep13 - Den sætning der

Antibiotika eller kærestesorg. En fortælling om at være træt har to spor. Det ene spor er en Som om de svigtede alt, hvad sundhedsvæsenet er bygget på, hvis de så meget som bare kiggede på et Til redaktionen: Hvorfor står der i mine indlæg på det seneste altid kun stødende kommentar og ikke i...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Personlig økonomi - «Sett opp et budsjett» er ikke et godt... - Dagbladet

De sankke om deres ordblind samtidig med de prøve at blive klogere på den. Vi snakker om dating livet som ordblind. Hvornår skal man sige at man er ordblind og hvad gør man når alt forgår på Tinder?
RELATEREDE BØGER
Design din hjemmeside og blog med WordPress 5
Unto This Last - une paraphrase
Vådrum
De ukuelige
Fuldautomatiske kvinder
Opklaringen af et meget omtalt mord
Blodige millioner
Finansielle derivater
Måne over Fyn
So long, Marianne
The Weekender: Copenhagen
Hvis vi var en almindelig familie
Det der var