Stålets vilje eBook

Mtggamechangers.dk Stålets vilje Image

BESKRIVELSE

Bogen Stålets vilje blev skrevet den 06-10-2014 af forfatteren Joe Abercrombie. Du kan læse bogen Stålets vilje i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Joe Abercrombie.

Første bind i Joe Abercrombies successerie er hårdkogt fantasy med uforglemmelige karakterer og kulsort humor.Barbaren Logen Nifingre overlever på et hængende hår en blodfejde og flygter sydpå med et spor af blod, død og ødelæggelse efter sig. Unionen har i århundreder været verdens mægtigste rige, men generationer uden fjender har ført til dekadence og selvtilfredshed. Katastrofen truer udefra såvel som indefra; Nordboerne er på krigsstien, og rigets ledelse er gennemsyret af korruption og intriger.Den forfængelige kaptajn Luthar elsker ingen højere end sig selv. Han går kun op i at flå sine venner i kortspil og drømme om hæder i den forestående fægtekamp.Den kongelige inkvisitor Glokta ser gerne Luther død. Men Glokta hader på den anden side alle: Hans nidkære arbejde med at rense Unionen for utilfredse bønder, korrupte købmænd og surmulende adelsfolk efterladerikke tid til venner, kun ofre og fjender. Og hans blodige spor fører direkte mod magtens pilrådne centrum – hvis han da lever længe nok …Det er voldsomt, og det er voldsomt og uforskammet underholdende.Indlæst af Dan Schlosser i 2014.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-10-2014
FORFATTER
Joe Abercrombie
FILSTØRRELSE
1,30 MB

Stålets vilje af Joe Abercrombie Læs online på Bookmate

Den britiske forfatter Joe Abercrombies debut, 'Stålets vilje' fra 2006, der dog først udkommer på dansk nu, er voksenfantasy af en ganske særlig karakter. Med sort humor og et persongalleri fra helvede, hvor kun få har sympatiske eller formildende træk, hiver Abercrombie læseren ind i et middelalderlignende univers af kynisme, tortur og intriger.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

| eReolen

Bag om Stålets vilje. Første bind i Joe Abercrombies successerie er hårdkogt fantasy med uforglemmelige karakterer og kulsort humor. Barbaren Logen Nifingre overlever på et hængende hår en blodfejde og flygter sydpå med et spor af blod, død og ødelæggelse efter sig. Unionen har i århundreder været verdens mægtigste rige, men generationer uden fjender har ført til dekadence og ...
RELATEREDE BØGER
Trap Danmark - Rebild Kommune
Lincoln i bardo
Mødre, døtre, søstre
Det religiøse sprog
Årets bryllup i Swallowbrook
When Sex Life Becomes Deadlock
Morby-drapet oppklart etter mer enn tjue år
Gidsel i Amman
Efter uvejret
Deas store ansvar
BMX, Blå Fagklub
Kampen om ilden
Psykiatriret
Der er ingen drager i den her historie