Et andet liv eBook

Mtggamechangers.dk Et andet liv Image

BESKRIVELSE

Et andet liv er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Allan Olsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Allan Olsen bog online og også downloade det gratis!

For mange voksne mennesker er skuespilleren Allan Olsen ganske enkelt 'Charly'. Knallertdrengen, som greb alle om hjertet, da han som 17-årig slog igennem med et brag i filmen 'Mig og Charly'. En film hvor, den flabede glarmesterlærling nærmest spillede sig selv. Storfilmen 'Johnny Larsen' indbragte få år senere Allan Olsen en Bodil for bedste mandlige hovedrolle og forstadsknægtens liv var dermed ændret for altid.Det blev et liv med fuld fart på - og fuld af omkostninger. Både mentalt, fysisk og ikke mindst alkoholisk strammede Allan Olsen sin livsbue så kraftigt, at strengen sprang i 1993, hvor han måtte erkende, at han havde mistet kontrollen over sit eget liv.Her kunne historien om Allan Olsen være endt i al sin gru, men han fandt en vej ud af helvede. Han tog en behandling på et hjem for alkoholikere og stiftede herigennem kendskab med AA-bevægelsen. I dag, 13 år efter, er Allan Olsen stadigvæk alkoholiker. Men han drikker ikke. I biografien 'Et andet liv' fortæller Allan Olsen levende om sit livs op- og nedture. Om opvæksten i et broget og charmerende arbejdermiljø og om sit møde med filmverdenen - der er knap så charmerende og sundt for en umoden 17-årig. Med stor ærlighed og ikke mindst evnen til selvanalyse, beskriver han desuden i en række skarpe billeder gennem liv og karriere, hvilke enorme belastninger, der knytter sig til et ukontrollabelt spiritusforbrug. Samtidig er Allan Olsens beskrivelse af sin møjsommelige vej ud af misbruget både inspirerende og rørende.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-03-2006
FORFATTER
Allan Olsen
FILSTØRRELSE
10,16 MB

I et andet liv - bogbotten.dk

Bogens titel "Et andet menneske, et andet liv" ligger som en underlægningsmelodi gennem bogen, hvor vores hovedpersoner alle har været nødt til at lægge deres gamle liv bag sig for at kunne agere i deres nye liv. På trods af dette, banker deres gamle liv hele tiden på og kræver deres plads i deres nye liv.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få I et andet liv af Palle Schmidt som Hæftet bog på ...

INTERVIEW: Den danske verdensbaryton Bo Boje Skovhus, der er i Danmark for at medvirke i Brittens opera Billy Budd på Det Kongelige Teater, fortæller om sit liv med scenen og om drømmen om et andet liv
RELATEREDE BØGER
From the Source: Japan
Krøllede kragetæer - og andre kringlede kraniebrud
Vandreture i Sverige
Ole og Ib får en hund
Maven i balance
Manon Lescaut
Mine piger
Amagermannen
Novicen
Intermezzo. En kærlighedsroman
Magnus Chase and the Hammer of Thor