Rudi og jeg eBook

Mtggamechangers.dk Rudi og jeg Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Rudi og jeg-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Hosea Dutschke. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Rudi og jeg online nu så nemt!

En personlig fortælling om at vokse op med en far, som i 60’erne og 70’erne var den tyske højrefløjs hadeobjekt nummer 1. Hosea Dutschke, som bor og er vokset op iAarhus, fortæller levende og medrivende om sin far, Rudi Dutschke.En april dag i 1968 var Rudi Dutschke på vej til apoteket, for at købe medicin til sin syge søn, da højreekstremisten Josef Bachmann krydsede gaden over mod Rudi og skød ham fire gange. Rudi Dutschke overlevede i første omgang attentatet, men med svære mén. Han udviklede på grund af skaderne den epilepsi, som endte med at tage livet af ham i 1979, hvor han druknede i sit badekar juledag. Det var Rudis 10-årige søn, Hosea Dutschke, der fandt sin far og forsøgte at løfte hans krop op af vandet. En oplevelse, der naturligvis har mærket Hosea dybt, ligesom attentatet har, og givet stof til at skrive en på samme tid dybfølt og smertefuld biografi om faren.I 1971 flyttede familien til Aarhus, da Rudi Dutschke fik ansættelse på Aarhus Universitet, og familien var de følgende år en stor del af venstrefløjsmiljøet i arbejderkvarteret Ø-gaderne, som det f.eks. er beskrevet i Sissel Jo-Gazans roman 'Blækhat'. ”Rudi og jeg” er en personlig bog, om at vokse op med en berømt og berygtet far, og om en familie, der må holde sammen efter Rudis alt for tidlige død.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-05-2019
FORFATTER
Hosea Dutschke
FILSTØRRELSE
4,39 MB

Rudi Køhnke efter DR3-serie om angst: »Jeg fik at vide ...

Rudi Dutschke er begravet i St.-Annen-Kirchhof in Berlin Dahlem. Den dag i dag har Rudi Dutschkes minde nærmest rock-stjernestatus hos kredsen af studenteroprørerne. Hosea Dutschke har i "Rudi og jeg " skrevet om forholdet til sin far - og om at miste, om tro, om kærlighed, om bureaukrater og om at evolutionere institutionerne indefra.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Rudi og jeg (ebog) - Hosea Dutschke - Turbine

Den 41-årige skuespiller Rudi Køhnke har et angstanfald, og han filmer sig selv, mens det står på. Mantraet bliver presset over læberne. Det er længe siden, jeg har set så modigt fjernsyn. Én ting er, at Rudi Køhnke giver et sjældent ærligt indblik i angst, en sygdom, som utroligt mange mennesker lider af i dagens Danmark.
RELATEREDE BØGER
Bæverne ved skovsøen
Ledelse uden personaleansvar
Farvel til Caribien?
På rejse i rummet
Den Gud jeg ikke kendte
Proceedings of the Danish Institute at Athens 3
Narnia - hesten og drengen
Den blå cykel
Sund kost og gode vaner
High on juice
Marxisme og leninisme for begyndere
De søvnløse
Røde Orm
Miraklernes bog
De 5 på gården
Fru Maigrets veninde