Klimaguiden eBook

Mtggamechangers.dk Klimaguiden Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Klimaguiden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anna Fenger Schefte. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Klimaguiden online nu så nemt!

Nemme og helt konkrete råd til, hvordan man som almindelig dansker kan leve mere klimavenligt og yde sit eget bidrag til at redde kloden.Klimakrisen er på alles læber, og stadig flere danskere vil gerne leve klimavenligt og ændre rutiner, vaner og forbrug, hvis det kan skabe en bedre fremtid, for vores efterkommere. Men hvordan gør man? Mange oplever stor forvirring omkring, hvad en ’klimavenlig hverdag’ og et ’klimavenligt forbrug’ egentligt er.Forfatterne er erfarne klimajournalister og har ryddet op i undersøgelser, klimaråd, der peger i mange retninger, rapporter og halve og hele sandheder i debatten og har underbygget deres grundige research med de mest præcise tal og nyeste data. Klimaguiden er således en uundværlig guide i forhold til at blive klogere på, hvad vi selv kan gøre, og hvad der har størst effekt og giver praktiske råd til små og lidt større greb i hverdagen.Bogen er bygget overskueligt op i kapitler, der hver handler om en vigtig del af vores tilværelse som mad, bolig, transport, penge, rejser og tøj. Kapitlerne gennemgår alt, hvad der er relevant at vide inden for hvert område og giver konkrete råd til, hvordan livet kan indrettes klimavenligt.Danskerne har verdens syvende største CO2-forbrug pr. indbygger, og den enkelte kan gøre en forskel i sin hverdag. Klimaguiden viser hvordan.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-08-2019
FORFATTER
Anna Fenger Schefte
FILSTØRRELSE
10,16 MB

Klimaguiden | Arnold Busck

Klimaguiden er således en uundværlig guide i forhold til at blive klogere på, hvad vi selv kan gøre, og hvad der har størst effekt og giver praktiske råd til små og lidt større greb i hverdagen. Bogen er bygget overskueligt op i kapitler, der hver handler om en vigtig del af vores tilværelse som mad, bolig, transport, penge, rejser og ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

C40: Klimaguiden, Anna Fenger Schefte og Anders Nolting ...

Klimaguiden: Red verden lidt hver dag (Lydbog MP3, 2019) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 6 butikker SPAR på dit køb nu!
RELATEREDE BØGER
Elverdans 4: Mørkesøger
Jyderupsdråpet
Wonderboys
Carl er gul
Dansk i Rosenhaven
Cecchino e Ceccone
Michel Foucault
Havsörnen i Vasa
Politiker død
Selvtægt
San Diego
Lille Mus siger NEJ!
Tag en vogn, Viktor!
Veninder for altid 3. Ane
Sumatra
Blichers Jylland