Jasper, hankatten og det skaldede genfærd eBook

Mtggamechangers.dk Jasper, hankatten og det skaldede genfærd Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Jasper, hankatten og det skaldede genfærd-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bent Rasmussen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Jasper, hankatten og det skaldede genfærd online nu så nemt!

'Jasper gemmer sig i klyngen under kastanjetræet, men lidt efter lidt puffer de ham frem i forreste række. Spytter ham ud som en kirsebærsten. Han lusker over til far, der står ved trappen og tørrer sved og støv væk fra panden. Jasper borer sit hoved ind i hans snavsede trøje, og far stryger ham hen over håret. Omme i haven og lysthuset leger de små, mens frøken Laursen står og lurer ved gavlen, så hun kan følge udviklingen.'Jasper har ikke altid lige let ved at skelne virkelighed fra fantasi og det gode fra det onde. Er hans lærer for eksempel en engel? Og er præstens søn Mourids noget, som Fanden har skabt? Da han møder katten Prust og de skaldede genfærd Innocens, bliver Jasper endnu mere forvirret...Bent Rasmussen er født i Silkeborg i 1934 og har hovedsageligt skrevet romaner for børn og unge. Han har skrevet børne- og ungdomsbøger siden 1966, foruden teaterstykker og manuskripter til radio og TV. Bent Rasmussen har skrevet for flere aldersgrupper, og det er blevet til så mange, at vi ikke kan omtale alle. F.eks. er bøgerne for begynderlæsere ikke med. Sproglig fantasi har Bent Rasmussen selv til overflod. Han er noget af en ordkunstner og leverer det ene rammende ordbillede efter det andet. Sprog, opbygning og indhold er en helhed, og han kan skabe en stemning, så alle sanser tages i brug, og servere replikker, så det fyger om ørerne.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-09-2018
FORFATTER
Bent Rasmussen
FILSTØRRELSE
3,93 MB

Det skaldede spøgelse / Jasper's Ghost. 1992.

Det skaldede spøgelse. Jasper's Ghost (World-wide). Информация. Мой рейтинг: /10.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

God helse, livsstil og livskvalitet - Møllers.no

Køb og salg af Katte og Killinger på DBA. Udvid familien med en Huskat eller lille Killing Hankatten er ofte store og flotte - de kan have en tendens til at strejfe og komme i slagsmål om natten. For mange er det en stor passion, og der er mange gode oplevelser og fællesskab forbundet med at tage...
RELATEREDE BØGER
Magiske væsner i Danmark #5: Ingrid og ellefolket
Læs-LIX: Freddy & Monstrene (Sampak 1-5)
Fabians fobi
Sälen
Begærets mørke
The New Testament 19 - Hebrews
Nådestødet
Blake og Mortimer
Kærlighedens ugerninger
Sønderjylland besat
Mit vilde vikingekøkken
Kræmmerfund og kærlighed