Du ka' sagtens eBook

Mtggamechangers.dk Du ka' sagtens Image

BESKRIVELSE

Du ka' sagtens er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kirsten Nees Larsen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Kirsten Nees Larsen bog online og også downloade det gratis!

Kirsten Nees Larsen voksede op i et lukket samfund i Nordvestjylland, hvor det var hende, der fra en alder af 7 år måtte holde hus for sin mor og sine to brødre, mens faderen var ude at sejle størstedelen af året.Vold, vanrøgt, piller og alkohol var dagens orden, selv om facaden i familien til dels blev opretholdt over for omverdenen.Tidligt kom Kirsten Nees Larsen ud at tjene, holdt hus for andre, gjorde rent, arbejdede på fiskefabrik og blev tidligt gravid med Martin, som skulle vise sig at være alkoholiker. Da hun endelig fandt tryghed hos en belgisk fisker og flyttede med ham og sine to sønner til Belgien, gik det galt. Også han var alkoholiker. Han gik fallit, og Kirsten Nees Larsen flyttede til Esbjerg med arbejdsløshed og apati til følge.Her fandt hun sammen med en ny mand – Frank. Han var usædvanligt voldelig.Flere års terror, forfølgelse, vold, brækkede ben og gentagne polititilhold kulminerede i Kirsten Nees Larsens flugt fra den ene ende af landet til den anden i forsøget på at slippe fri af mandens dødstrusler.Det lykkedes ikke.En aften brød Frank ind hos Kirsten Nees Larsen og børnene og gik til angreb …

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-11-2015
FORFATTER
Kirsten Nees Larsen
FILSTØRRELSE
4,33 MB

Få Du ka' sagtens af Kirsten Nees Larsen som Hæftet bog ...

Du ka' sagtens. 3.0 3 5 Forfatter: Kirsten Nees Larsen. Findes som e-bog. Kirsten Nees Larsen voksede op i et lukket samfund i Nordvestjylland, hvor det var hende, der fra en alder af 7 år måtte holde hus for sin mor og sine to brødre, mens faderen var ude at sejle størstedelen af året.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kirsten Nees Larsen " Du ka sagtens - Facebook

Køb Du ka' sagtens af Kirsten Nees Larsen som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Kirsten Nees Larsen voksede op i et lukket samfund i Nordvestjylland, hvor det var hende, der fra en..
RELATEREDE BØGER
Bandet
Brodera på stickat
Jeg er mor - En tale om skam
Radiorummet
Farmakologikort - huskekort til eksamenslæsning
Serena
Det store frimærkekup
Schuldig oder nicht schuldig
Fantasi-fredag
Lívia ganha uma cachorrinha