Kreative stjerner eBook

Mtggamechangers.dk Kreative stjerner Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Kreative stjerner-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Katja Svedstrup Westh Gross. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Kreative stjerner online nu så nemt!

Denne bog åbner for en verden af flettede stjerner – ikke kun til jul, men hele året.Til hverdag og fest.Kun egen snilde og tålmodighed sætter grænsen.Så mangler du en idé til en gaveæske eller trænger til nye udfordringer, så er denne bogden rette for dig.Bogen er forsynet med trin for trin-forklaringer og tilhørende illustrationer og kan bruges af såvel begyndere som mere øvede.Bogen er forsynet med trin for trin-forklaringer og tilhørende illustrationer og kan bruges af såvel begyndere som mere øvede.Om forfatterenKatja Svedstrup Westh Gros, forfatteren bag Kreative stjerner, har altid været kreativ og haft forslag til skabeloner og nye måder at gøre tingene på. Hun har stået for kreative værksteder – bl.a. juleflet – de sidste 30 år. I 2008 udgav hun Nissehjerter og søde detaljer. I år er turen kommet til nye spændende flettede stjerner med inspiration fra Tyskland og Thailand.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-06-2018
FORFATTER
Katja Svedstrup Westh Gross
FILSTØRRELSE
1,13 MB

De 19 bedste billeder fra flettet stjerne | Julestjerner ...

23 kreative børneværelser. Der findes intet så hyggeligt, som fine børneværelser med små møbler og kreative løsninger. Giv dit barn et personligt og kreativt børneværelse, hvor kun fantasien sætter grænser for en god leg.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kreative stjerner af Katja Svedstrup Westh Gross som bog

Kreative kendisser: Sjove berømtheder photobomber Al den forberedelse kendisser går igennem, inden de skal på den røde løber, er helt enorm: Det betyder flere timer i sminken og ugevis på at ...
RELATEREDE BØGER
Oppe i gardinerne - og andre sjove rim for de mindste
Det sidste farvel
Hinandens verden
Investering – lær det selv indeks, fonde og ETF’er
Den store franske duel og andre historier
Aktiv dødshjælp
De gyldne æbler
Vinden gennem nøglehullet
Italian Lakes
Beautiful Dead - 3 Summer
Dödens bleka ansikte
Turen går til Kreta
FAQ om selvskade