Kongetro eBook

Mtggamechangers.dk Kongetro Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Kongetro-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter none. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Kongetro online nu så nemt!

Han blev svigtet af sit land og af sin far.Han svor ikke at se sig tilbage.Nu har Danmark brug for ham.For kontreadmiral Richard Cortzen startede og sluttede alting med fædrelandet. Det koncept siger imidlertid ikke hans søn, Tom, noget. Han har efter en traumatisk oplevelse som jægersoldat i Irak vendt både sin far og sit fædreland ryggen.Da faren dør, og Tom må haste hjem til begravelsen, sker der imidlertid noget. En gammel soldaterkammerat prikker ham på skulderen: Danmark har brug for Tom.Splittet mellem faderens livslange kamp for Gud, konge og fædreland og sin egen individualistiske ideologi bliver Tom sendt ud i nationens tjeneste. En iransk topprogrammør er blevet dræbt i Dubai og hans danske kæreste er forsvundet. Sagen berører egentlig ikke Danmarks sikkerhed, hvis ikke det var, fordi FE’s udsendte i Mellemøsten, som var Toms gode ven, også er blevet myrdet.KONGETRO er en vild historie om magtmisbrug, konspiration og nationalisme i en verden, hvor landegrænserne i stigende grad trækkes hårdere og hårdere op.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-04-2020
FORFATTER
none
FILSTØRRELSE
5,22 MB

Kongetro - Wikipedia's Kungshult as translated by GramTrans

Ny meningsmåling: Danskerne er de mest kongetro i Europa; Ny meningsmåling: Danskerne er de mest kongetro i Europa. Takket være dronning Margrethes måde at administrere sin rolle som statsoverhoved og aldrig udtale sig om politik kan familien finde opbakning blandt størstedelen af danskerne
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kongetro - Hæftet | Køb produktet online her | Coop.dk

"Kongetro" er skrevet af Tobias Bukkehave. Udgivet af Politikens Forlag den 28. april 2020. Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen. For kontreadmiral Richard Cortzen startede og sluttede alting med fædrelandet.
RELATEREDE BØGER
Fyn
Hestvík
Fakticitetens ironi
Karri Kärpänen #5: Muuttaa maalle
De bortrejste
Sjælestorm
Islam og Mellemøsten
Dansk planteplankton
Før stormen
Minder om Mona
Den brændte jord
Homo digitalis
Den berygtede greve
Forsvarsadvokaten – Hverdag i retsale og fængsler
Dyr på hjernen
Milepælskort til baby
State of Nature
Kojas Haus der Sehnsucht