Kreativitet eBook

Mtggamechangers.dk Kreativitet Image

BESKRIVELSE

Bogen Kreativitet blev skrevet den 13-09-2018 af forfatteren Julia Cameron. Du kan læse bogen Kreativitet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Julia Cameron.

'Kreativitet' er et praktisk og filosofisk kursus for kunstnere og andre, der ønsker at udforske og genvinde deres kreativitet og selvtillid.'Kreativitet' er en brugsbog om personlig udvikling, der med fordel kan læses og bruges af alle, som interesserer sig for at leve et kreativt liv. Bogen henvender sig til den kunstner, som vi alle har i os, hvad enten kreativiteten er gået i stå eller aldrig rigtigt er kommet til udtryk.'Kreativitet' er opbygget som et tolvugers kursus. Læseren indgår en kontrakt med sig selv, og nogle elementære opgaver tjener som disciplin i kurset: Morgensiderne, som skal skrives hver dag, og den oplevelse, som man hver uge skal forkæle sin indre kunstner med. Som kurset skrider frem, lærer man at overvinde de blokeringer og kunstigt skabte begrænsninger, der holder ens iboende kunstner i dvale.'Kreativitet' indeholder effektive og underholdende øvelser. Følger man dem, lærer man at stimulere sine kreative, intuitive og kunstneriske sider og er godt på vej igennem et stykke givende terapeutisk arbejde, der igen – eller for første gang – kan få ens kreative energi og livsglæde til at flyde.Den amerikanske forfatter Julia Cameron (f. 1948) udfolder sig inden for en bred vifte af discipliner – ved siden af virket som forfatter er hun både journalist, filmskaber, komponist, kunstner og underviser. Julia Cameron har udgivet et væld af både prosa, essays og fagbøger og har lavet tre film sammen med sin første mand, Martin Scorsese.'Gør-det-selv-bog. Om at finde det kreative potentiale i sig selv og lære at tackle de djævelens advokater, der ikke tror på den slags.' – Weekendavisen

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-09-2018
FORFATTER
Julia Cameron
FILSTØRRELSE
8,77 MB

Sådan kender du forskel på innovation og kreativitet | VPT

Kreativitet handler om at kunne gøre sine ideer socialt gyldige. Derfra er det næste skridt at sætte disse socialt accepterede ideer i omløb. Få noget omsætning ud af dem. Så uden kreativitet ingen innovation. Og uden kreativitet ingen udvikling.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

PDF Kreative børn er en samfundsinvestering

Hjemmesiden bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge sitet accepterer du samtidig vores cookie- og privatlivspolitik.
RELATEREDE BØGER
Gør hvad du vil
Dziewczyna sponsora - opowiadanie erotyczne
Den sabeltandede undervisningsplan
Indian dream
Was tief im Wald geschah - Ein Schweden-Krimi
The Camino Ingles and Ruta do Mar: To Santiago de Compostela and Finisterre from Ferrol, A Coruna or Ribadeo
Fra Holbæk til Helmand
Krok w ciemność
STRIKKEBOG - strik fra før og nu
Ukraine
Ved den blå fjord
En Roland Triel-krimi #3: Hviskende Lig
Catriona