Læsedidaktik - efter den første læseundervisning eBook

Mtggamechangers.dk Læsedidaktik - efter den første læseundervisning Image

BESKRIVELSE

Bogen Læsedidaktik - efter den første læseundervisning blev skrevet den 15-08-2016 af forfatteren Astrid Roe. Du kan læse bogen Læsedidaktik - efter den første læseundervisning i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Astrid Roe.

Internationale og danske læseundersøgelser har vist, at danske elevers læsefærdigheder er svagere, end man kunne ønske. Politikere og skolefolk har spurgt, hvorfor danske elever klarer sig dårligere end for eksempel finske og svenske, og søgelyset er for alvor de sidste år blevet rettet mod kvaliteten i skolens læseundervisning.Læseforskning viser, at der i utilstrækkelig grad bliver arbejdet systematisk med læseundervisning, efter at den første læsekode er knækket. Dette problem vil Astrid Roe sætte ind overfor. Hun præsenterer teorier og begreber om, hvad læsning og læsekompetence er, og hvordan man kan arbejde med at udvikle elevers læsekompetence og læsestrategier. Bogen handler også om vurdering af læsning, både den vigtige løbende vurdering af elevernes læsekompetence i alle fag og forskellige former for læseprøver. Bogen henvender sig til lærerstuderende, lærere i folkeskolen og læsevejledere.Denne anden udgave, af det der er blevet en grundbog om læsedidaktik og den fortsatte læseundervisning, er gennemskrevet og opdateret i forhold til PISA, nationale test og ny viden om læsestrategier. ´Læsedidaktik´ er et must for lærere og læsevejledere i grundskolen samt for undervisere på lærernes grund-, efter- og videreuddannelse. Bogen er tilpasset danske forhold.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-08-2016
FORFATTER
Astrid Roe
FILSTØRRELSE
6,66 MB

sundhed.dk

Danmarks største nyhedssite. Vi er først med nyheder, sport og underholdning. Døgnet rundt. Velkommen til virkeligheden.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den første verden - Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne større opgave i Historie om første verdenskrig vil hovedsageligt behandle optakten til første verdenskrig og dens eftervirkninger. Du har lavet en historieopgave lige "efter bogen" med brug af både primære og sekundære kilder og du har gjort et kæmpe arbejde med at finde lødig og brugbar...
RELATEREDE BØGER
K niinku Klara 11 - Ollaanko kavereita?
Gud bevare Danmark
Journalismens meningsløse ulidelighed
Ødemarkens gidsler
Cartagena & Caribbean Columbia
Om at spise dyr
Lysets Hindsholm
Innovationspsykologi
Meanings and Messages
Plentyrøveriet
De to brødre
Bulgaria
Børn er nu søde
Spektrum #2: Geminiderne
Tro din længsel mere end din fortvivlelse
The Sierras of Extremadura
Malle møder Henry Hulsok og ballonskipper Olsen
Havets Tåre
Pære-perker-dansk