Glasvinge eBook

Mtggamechangers.dk Glasvinge Image

BESKRIVELSE

Glasvinge er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Katrine Engberg. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Katrine Engberg bog online og også downloade det gratis!

Det er efterår i København. Slagregnen falder over byen, da liget af en nøgen kvinde bliver fundet i et springvand midt på Strøget. Hun har bizarre, symmetriske snit på kroppen og er forblødt til døde — en drabsmetode, politiet aldrig har set før.Efterforskningen fører politiassistent Jeppe Kørner og hans kollegaer ind i sundhedsvæsenet, blandt behandlere, patienter og pårørende, hvor omsorgen er stor og ambitionerne høje. Jeppes makker, Anette Werner, er på barsel, og han skal i stedet køre parløb med den ældre, adstadige politiassistent Falck. Imens forsøger Anette at falde ind i rollen som mor og samtidig tage del i opklaringen fra sidelinjen. Det sidste er nemmere end det første. Men ikke ufarligt.Og snushanen Esther de Laurenti? Hun lider af tungsind og opsøger en psykiater, der selv bærer på mørke hemmeligheder. Nettet strammes til, men om hvem? Dem, som lider under et skrøbeligt sind, eller dem, der tager sig af dem?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-02-2018
FORFATTER
Katrine Engberg
FILSTØRRELSE
2,16 MB

Glasvinge - Bøger - CDON.COM

Få Glasvinge af Katrine Engberg som e-bog på dansk - 9788772003467 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Glasvinge af Katrine Engberg som e-bog i ePub format ...

Annonce. Indlægget er lavet i samarbejde med Mofibo. "Glasvinge" af Katrine Engberg. Udgivet på Peoples Press, 2018. Det har måske ikke ligefrem været forårslunt og havevejr i påsken, men så har vi til gengæld hygget os indendøre og især jeg har fået læst en hel del. Krimier er som bekendt højeste mode, men jeg må indrømme, at der kan gå meget lang tid imellem, at jeg ...
RELATEREDE BØGER
Paradisön
My Little Pony - Equestria Girls - Eine unvergessliche Freundschaft
To verdener
Snogeurt
Triumph der Lüge - Schweden-Krimi
Sputnik min elskede
Dieselin ja hasiksen käryä
Hot Night in the Sauna Club
Can law make Life (too) Simple?
Sommer im kleinen Blumenladen