Dreng og Pige reparerer eBook

Mtggamechangers.dk Dreng og Pige reparerer Image

BESKRIVELSE

Bogen Dreng og Pige reparerer blev skrevet den 24-05-2019 af forfatteren Hilde Matre Larsen. Du kan læse bogen Dreng og Pige reparerer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Hilde Matre Larsen.

Dreng og Pige vil reparere. I køkkenet er der mange ting, men ingen af dem er ødelagte.”Der er kun én ting at gøre,” siger Pige. Og så går de i gang.Når noget skal repareres, må det først ødelægges, erfarer Dreng og Pige i Hilde Matre Larsens morsomme billedbog om barnlig lege- og virkelyst, der – gode intentioner til trods – savner den voksnes vanlige skelnen mellem rigtigt og forkert.Med en tilstræbt barnlig streg og forvrængede proportioner, hvor den voksne synes svimlende stor, inviteres de små læsere og deres forældre til det barndommens land, der endnu er nyt og genstand for udforskning og stor begejstring.Forfatter Hilde Matre Larsen har studeret litteraturvidenskab, kunsthistorie samt børne- og ungdomslitteratur og har siden arbejdet som anmelder, skribent, litteraturformidler og forlagsredaktør. Hilde Matre Larsen bor sammen med sin mand, børn og en fantasikat, der hedder Renate.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-05-2019
FORFATTER
Hilde Matre Larsen
FILSTØRRELSE
5,65 MB

Dreng og pige reparerer af Hilde Matre Larsen | Bog & idé

Dreng og Pige reparerer. af Hilde Matre Larsen. Beskrivelse Dreng og Pige vil reparere. I køkkenet er der mange ting, men ingen af dem er ødelagte."Der er kun én ting at gøre," siger Pige. Og så går de i gang. Når noget skal repareres, må det først ødelægges, erfa ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Dreng og Pige lader som om | Arnold Busck

Jeg syr på bestilling, forandrer, reparerer. Jeg sælger garn, stof og børne-, og dametøj af eget design. Kig forbi Kimbrerbakken 93 i Bellinge - onsdage kl 14-16.30 Har du ikke mulighed for at møde op hos mig den pågældende dag, kan du altid kontakte mig på mail for en aftale: [email protected] Jeg glæder mig til at møde dig.
RELATEREDE BØGER
Jeg ved hvorfor fuglen synger i sit bur
Kenya
MIT LIV SOM KALV
Rasmus Klump besøger bedstefar
En ganske almindelig kvinde
Portens fald
Die indische Tänzerin
De gyldne sporer
Massakrer och terror
Til angreb, Orker!
Sila
Dødens Instrumenter 3 - Englens By
Han sagde/hun sagde