Det vågne menneske eBook

Mtggamechangers.dk Det vågne menneske Image

BESKRIVELSE

Bogen Det vågne menneske blev skrevet den 20-01-2019 af forfatteren Barbara Berger med Tim Ray. Du kan læse bogen Det vågne menneske i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Barbara Berger med Tim Ray.

Den store revolution i dag er den voksende bevidsthed om sindets kraft og hvordan det påvirker alle områder af vores liv. En revolution som Barbara Berger i årtier har været med til at bane vejen for. I Det vågne menneske viser Berger hvordan vi kan vågne op til bevidsthedens natur og forstå måden sindet fungerer på. Med denne forståelse kan vi bevæge os fra at være ubevidste ofre for vores egen tankegang til at blive herrer over vores sind – og dermed leve et lykkeligere liv og være til større gavn for vores medmennesker og for verden.I bogens Første Del beskriver Berger De Mentale Love, som er hendes unikke, videnskabelige kortlægning af måden bevidstheden og sindet fungerer på. Lovene omfatter Loven om årsag og virkning, Loven om fokus, Loven om fri vilje, Loven om grundlæggende overbevisninger og Loven om erstatning.Bogens Anden Del indeholder en omfattende ”værktøjskasse til sindet” der består af ”fokusværktøjer” og ”undersøgelsesværktøjer”. Disse praktiske og gennemprøvede teknikker kan bruges her og nu til at forbedre vores liv og vores hverdag.Det vågne menneske er baseret på Barbara Berger og Tim Rays mangeårige arbejde som bevidsthedsforskere, coaches og undervisere. Foruden dansk er Det vågne menneske udkommet på engelsk, bulgarsk, hollandsk, koreansk, polsk og russisk.Barbara Berger er forfatter til 15 selvhjælpsbøger udkommet på 30 sprog, bla. bestselleren Vejen til kraft – fast food til sjælen. Berger bor i København, hvor hun også har sin coaching praksis. Tim Ray er forfatter til flere bøger og har arbejdet sammen med Barbara Berger i mange år.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-01-2019
FORFATTER
Barbara Berger med Tim Ray
FILSTØRRELSE
9,56 MB

Det vågne menneske PDF dansk gratis [ePub/Mobi ...

Køb Det vågne menneske af Barbara Berger med Tim Ray som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Den store revolution i dag er den voksende bevidsthed om sindets kraft og hvordan det påvirker all..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Det vågne menneske

"Det er faktisk meget enkelt - og alligevel ser det ud til at være noget af det sværeste for de fleste af os. Når jeg siger at "være vågen" eller "vågne op", mener jeg at se virkeligheden som den virkelig er, uden at blive opslugt af vores historier om hvad livet burde eller kunne være.
RELATEREDE BØGER
DIGTE OG TANKER
Bevidst nærvær
Svensk polis i offentlighetens ljus
På solsiden
Koldt blod 13 - GPS-jagten
Trylogia księżycowa 1: Na srebrnym globie. Rękopis z Księżyca
Arnhem - Slaget om broerne 1944
Mark Twain fortæller
Skandalens anatomi
Et godt liv
Erzählungen und Märchen - Der Klassiker von Oscar Wilde
Alberte synger med de små + cd (Jubilæumsudgave)
The Grapes of Wrath
The Seducer - It is Hard to Die in Dieppe
Skyggedød
Max, Mischa og Tet-offensiven
Betraktninger over revolusjonen i Europa
Tilbage til Mandalay