Scener for samvær eBook

Mtggamechangers.dk Scener for samvær Image

BESKRIVELSE

Bogen Scener for samvær blev skrevet den 07-12-2007 af forfatteren .. Du kan læse bogen Scener for samvær i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren ..

Hvad har islandske spøgelser, indfødte åndemagere, mongolske shamaner og tibetanske dansere til fælles med transvestitter, turister, jazzsolister og Bruce Springsteen-fans? Hvad har mennesker i det hele taget til fælles i deres måder at være sammen på?Bogens ti indlæg belyser fra hver sin kant, hvordan det foregår, når mennesker iscenesætter sig selv og hinanden i forskellige former for menneskelige fællesskaber. Det viser sig, at socialiteten lever af performance eller iscenesættelse: Enkeltpersoner skiller sig ud og påtager sig en særlig rolle. En gennemgang af ældre og nyere teori om ritual og performance fører frem til eksempler på, hvordan mennesker i overført forstand sætter scener for samvær.Tilsammen handler bogens indlæg om den universelle menneskelige forestilling, som i rituelle og performative sammenhænge rækker langt ud over, hvad der foregår på en teaterscene. Bestræbelserne på at indfange socialitetens væsen berører forholdet mellem det kosmiske og det jordiske, guder og mennesker, solister og publikum, hverdag og fest.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-12-2007
FORFATTER
.
FILSTØRRELSE
4,76 MB

Vil du læse midt i Aarhus? Tag din uddannelse på Campus ...

Scener fra en hjemmefødsel. Iben Niegaard, Danmark, 1992 . 25 min. DK/Dokumentarfilm En enkel skildring af en fødsels forløb i et privat hjem. ... nærhed og menneskeligt samvær. Grundoplysninger Credits Festivaler og priser. Original titel : Scener fra en hjemmefødsel
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kød & blod | Medierådet

Det hedder sig, at "Scener fra et ægteskab" skabte en stime af skilsmisser dengang i 1970erne. Det tror jeg ikke bliver tilfældet denne gang. Jeg har i det mindste svært ved at genkende historien med den alt for venlige dialog, der skal dække over et umådelig kedsommeligt samvær, men det kan godt være, at mere civiliserede mennesker kan.
RELATEREDE BØGER
Läst
The Sad Snail Sandy, LEVEL 2 with Danish Glossary
Proceedings of the Danish Institute at Athens 3
Tajemnica meczetu - Ponadczasowe historie miłosne Barbary Cartland
De unge helte 2: Kampen mod PYRE
Mannen som sökte sin skugga
Jane Austen – hendes liv og forfatterskab
Læs selv Hodja fra Pjort
500 citater af Dronning Margrethe
Piratens dotter
Fagtesange fra nær og fjern
Skru op for livet
Den gamle Historie
Winnie og Wilbur og Havemonstrene