De hellige aber eBook

Mtggamechangers.dk De hellige aber Image

BESKRIVELSE

Vil du læse De hellige aber-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Klaus Rifbjerg. Med webstedet mtggamechangers.dk læses De hellige aber online nu så nemt!

Et fantasifuldt værk om to drenge, der i 1941 kravler gennem et hul i jorden og dukker op i Danmark anno 1981. Og det giver anledning til mange komiske misforståelser. Med undren ser børnene TV-antenner, motorveje, helikoptere, for ikke at nævne knallertkørere med styrthjelm.Men romanen er mere end dette. Drengenes konfrontation med nutiden giver anledning til en barsk samfundssatire. Enhver er sig selv nok og alle er agressive overfor alt det, der er anderledes, som f.eks. de to drenge med deres gammeldags påklædning og adfærd.Ufordrageligheden mellem mennesker på det lokale plan svarer til en stigende krigsoptrapning i samfundet. – ragnarok bryder løs.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-06-2016
FORFATTER
Klaus Rifbjerg
FILSTØRRELSE
2,31 MB

For nogen en plage, for andre hellige: Aber på spil i ...

De tre aber kan tydes som udtryk for buddhismens tanke om ikke at foretage sig noget ondt, eller - som det berettes i en legende - ikke at røbe deres ærinde som udsendt fra guderne. Klaus Rifbjerg har udnyttet temaet i romanen De hellige aber, 1981.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

aber | lex.dk - Den Store Danske

De klassiske 3 aber: is a moral code to follow: avoid evil in all forms. "You shall hear no evil, see no evil, speak no evil." "De tre aber siges at komme fra Kina og det at de dækker deres øjne, ører og mund symbolisere den gamle læresætning: »Se ikke noget ondt, hør ikke noget ondt, sig ikke noget ondt«.
RELATEREDE BØGER
Mars og Marsmanden
Italy's Best Trips
Det fortryllede træ 2 - Børnene på nye eventyr
En svær dag
Kaninmassakren
Uden at vide hvorhen
Helbredende hænder
Tim & Thomas: Tim & Thomas i New York
Stemmerne
Trilby
Færdig med kærligheden
Det vurderende øje
Ranet mot Dansk Verdihåndtering - Danmarkshistoriens største ran
De små monstre - let på tå