Politihund fandt skelet i Tranum Klitplantage eBook

Mtggamechangers.dk Politihund fandt skelet i Tranum Klitplantage Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Politihund fandt skelet i Tranum Klitplantage-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jens Damborg. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Politihund fandt skelet i Tranum Klitplantage online nu så nemt!

Den 16. august 2006 afholdt politiet hundetræning i området ved Tranum Klitplantage i Nordjylland. På et tidspunkt reagerede en af politiets hunde på et menneskekranium, der lå frit på jorden ved en oplagsplads for flis i udkanten af plantagen. Ved yderligere eftersøgning i området blev fundet hovedets skelet, der var nødtørftigt nedgravet og tildækket med barkflis. Kriminalteknikerne fik gravet skelettet så meget frit, at det var muligt at opbygge en kasse omkring og under skelettet, der herefter blev transporteret til Retsmedicinsk Institut i Århus med henblik på nærmere undersøgelse og identifikation. Hvem er det skeletterede lig?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-03-2017
FORFATTER
Jens Damborg
FILSTØRRELSE
3,55 MB

Hasztag #politihund na Instagramie • Zdjęcia i filmy

En politihund med god lugtesans kan være træls at have hælene - det måtte fem unge mænd sande i går mandag, efter at de i det nordøstlige Randers var kørt galt. Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport. De fem unge kørte galt i bil på Tjærbyvej, efter at en af politiets patruljevogne tilfældigt...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Fandt savnet person: Schæferhunden Chuck fra Fyn er årets politihund

O 31 lip 2017 użytkownik @SjylPoliti napisał: "Og velkommen til Otto #hvalp #politihund.." - przeczytaj, co piszą inni i włącz się do rozmowy. En politihund (schæfer) er tirsdag stukket af under en øvelse i skovene omkring Allerød og søges pt intenst af sine politihundekolleger.
RELATEREDE BØGER
Elvernes land 1: De magiske bær
Av ren lust: Springtime in the Rockies
Efter Dig
Salakari
Gade op og gade ned
The Waves
Barbara
Ud af mørket (småbog 15)
The Fate of the Elves 1: The Ironclad Warriors
I hyrdens kløer
Dr. Norden 1074: Dr. Lammers` große Not
Det gyldne kompas 1 - Det gyldne kompas
Neurofeedback
Frø af ugræs