Fanget i flammerne eBook

Mtggamechangers.dk Fanget i flammerne Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Fanget i flammerne-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lasse Bo Andersen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Fanget i flammerne online nu så nemt!

I hospitalets kælder kæmper Tom mod dr. Hansson, som er blevet forvandlet til en zombie. Lisas lillesøster Emma er spærret inde. Og Lisa vil ikke flygte uden hende. Selv om hospitalet står i flammer – og det vrimler med zombier alle vegne...'De kunne høre zombierne på den anden side af døren. Deres døde hænder slog mod den.– Så nåede kødæderne herhen, sagde Tom.– Nu kan vi bare vente og se, hvad der slår os ihjel først ... de levende døde eller flammerne?'»Mere klam og blodig splatter-fortælling skal man lede længe efter.«- DBC, Dansk BiblioteksCenter»Zombie Splatter bøgerne er helt perfekte for børn der elsker spænding og gys. De kan læses fra 8-12 år og kan sagtens sidestilles med en børneudgave af tv-serien The Walking Dead.«- Bogblogger.dkZombie Splatter-serien er en serie med action, spænding og gys for aldersgruppen 8-11 år. Bøgerne er illustrerede og lette at læse.Lasse Bo Andersen (f. 1964) er en dansk tegner og forfatter. Han har især udmærket sig med sin række af spændings- og gyserserier for børn, men har også udgivet enkelte samlinger med tegneseriestriber til voksne.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-01-2019
FORFATTER
Lasse Bo Andersen
FILSTØRRELSE
6,42 MB

Brand i højhus i Bangladesh med mange fanget i flammer ...

Danskere fanget i skovbrand på Sicilien. ... Jeg åbner og et hav af flammer, røg og buldren fra flammerne møder mig. Det er ejeren af huset, som er kommet for at evakuere os.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Brand i højhus i Bangladesh med mange fanget i flammer ...

Folk råber fra bygningen, at de er fanget i flammerne, fremgår det af videobilleder fra stedet. Og der vælter kraftig røg ud af vinduer og sprækker i bygningen. Shoikot Rahma løb i sikkerhed, da hans kolleger slog alarm. Det lykkedes ham med nød og næppe at slippe væk fra røgen og flammerne.
RELATEREDE BØGER
The last turtle party
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv
Den Grå Safir
Tvillingerne
Sønner
Mal hunde
Dansk kriminalreportage 00'erne 2003
Når sindet går i gang
Så gå dog fra ham!
Vidnepsykologi
Manden med træhatten
Aldrig mera rädd
Tågens forbandelse
Ånd
Poliamoria w Paryżu - opowiadanie erotyczne
The Kite Runner
Stegt flæsk med persillesovs
Showgirl - eroottinen novelli
Badet
Damen Donnas dagbog