Den tavse spion eBook

Mtggamechangers.dk Den tavse spion Image

BESKRIVELSE

Bogen Den tavse spion blev skrevet den 19-12-2017 af forfatteren Nick Carter. Du kan læse bogen Den tavse spion i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Nick Carter.

Via satellitovervågning modtager det amerikanske flådeforsvarssystem oplysninger om russiske ubådsmanøvrer. Men så begynder et elektronisk geni at forstyrre transmissionerne, så de russiske ubåde kan trænge ind i de tidligere beskyttede farvande og forsyne sydamerikanske guerillastyrker med våben. For at forhindre at Rusland får overtaget i den ømfindige magtbalance, må Nick Carter forfølge elektronikgeniet fra smuglerruterne ud for Florida til de korrupte magtkorridorer i Brasiliens hovedstad …Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-12-2017
FORFATTER
Nick Carter
FILSTØRRELSE
5,72 MB

GTA 5 collector ' s download

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Gravskrift for en spion af Eric Ambler
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den tavse spion - E-bog - Nick Carter - Mofibo

Et terrorangreb har rystet Paris, og Gabriel Allon må hjælpe de franske myndigheder. Han får en insider ind i terrorgruppen - en sort enke. Samme aften som den legendariske spion Gabriel Allon bliver forfremmet til leder af Israels hemmelige sikkerhedstjeneste, sprænger en bombe i Paris. Terrornetværket ISIS tager skylden. De franske myndigheder hyrer Gabriel til at udføre én ...
RELATEREDE BØGER
Voldtægt
El caudillo de las manos rojas - Dramatizado
Christian X and Queen Alexandrine
Gamle fjender (PB)
Magda og Anton - og sokkedukken selvfølgelig
Omfattende tyverier i København Lufthavn
En fyr som Egon
Mata Hari I
BIBELEN PÅ HVERDAGSDANSK
Tre seje prinsesser!
Et spøgelse i provinsen
Skovrå
Hvor var Hannah Jacoby
Det første kys
Jeg er stadig bange for Caspar Michael Petersen
Understanding Meridians
Andelsboliger
Et helt liv med sygdom
Organisationsteori