Tatar eBook

Mtggamechangers.dk Tatar Image

BESKRIVELSE

Tatar er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Katrine Klinken. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Katrine Klinken bog online og også downloade det gratis!

Tatar er delikat og lidt ud over det sædvanlige og er alligevel enkelt, rent og lige ud af landevejen. Der er næppe noget sted på kloden, hvor man ikke spiser eller har spist råt kød.At spise råt kød er uragtigt - det er så grundlæggende, med mange historiske, kulturelle og smagsmæssige variationer verden over. Her er en god bid af dem.Katrine Klinkens bog byder på mere end 50 opskrifter med tatar af forskellige slags kød og med tilbehør, der passer til sæsonen og til alle typer af måltider.Ud over opskrifterne gives der grundlæggende anvisninger på teknik og hygiejne og lidt om kulturhistorien.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-11-2015
FORFATTER
Katrine Klinken
FILSTØRRELSE
8,51 MB

Råt kød: Sådan laver du tatar og carpaccio - Euroman

Tatar er skrabet råt oksekød.Retten er opkaldt efter det tyrkisk-talende folk, tatarerne.På fransk staver man tatar med et ekstra r - altså 'tartar(e)', hvis ordet refererer til 'steak tartare' eller 'sauce tartare', mens det er uden det ekstra r, hvis man taler om folkestammen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Klassisk dansk tatar - tatarmad med kapers, løg og peberrod

Frankofil, som jeg er, elsker jeg en god rørt tatar. Og jeg har tilsyneladende smittet mine unger med samme kærlighed. Når vi besøger morfar i Frankrig, er et af højdepunkterne for Vega nemlig, når vi skal ned i byen og spise frokost på den lokale, som iflg. hende laver den bedste tatar.
RELATEREDE BØGER
Ilta kaupungilla – eroottinen novelli
Kaffe!
Accept
I miei ricordi di te - Breve racconto erotico
Nørdrejsen
Brændende skyld
Wendy - Nipper skal sælges
Til forsvar for oplysningen
Lær at leve
Selma (4) - Hvad har du gjort?!