Sultekunstnerinde eBook

Mtggamechangers.dk Sultekunstnerinde Image

BESKRIVELSE

Sultekunstnerinde er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Charlotte Inuk. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Charlotte Inuk bog online og også downloade det gratis!

Det bliver ikke nemt for 13-årige Charlotta at finde sin plads i det grønlandske samfund, da hun og hendes familie flytter til den store ø. I forvejen er livet svært for Charlotta. At blive voksen og at finde sig til rette i den kvindekrop, hun er ved at udvikle, er sværere for hende end for de fleste andre. Jo mere problemerne hober sig op indeni, jo mere tyer hun til at sulte sig for at genvinde kontrol over sin egen krop og sit sind, indtil hun en dag står med et endnu værre problem: Anoreksi.'Sultekunstnerinde' kan læses af unge fra 14-årsalderen men henvender sig også til voksne læsere.Charlotte Inuk er en dansk forfatter, der har skrevet en lang række romaner. Hun debuterede i 1982 med romanen 'Maria Mia'. I 1993 modtog Charlotte Inuk som den indtil da yngste prismodtager Kulturministeriets Børne- og Ungdomsbogspris. Flertallet af Charlotte Inuks romaner kan ikke desto mindre læses af både unge og voksne.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-08-2019
FORFATTER
Charlotte Inuk
FILSTØRRELSE
3,19 MB

Sultekunstnerinde Af Lotte Inuk, Hæftet - køb bøger online

Sultekunstnerinde (Forfatter: Charlotte Inuk, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: zip_mp3, Type: lydbog, download, ISBN: 9788726134810)
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Sultekunstnerinde, Hæfte • Se pris (8 butikker) hos ...

Udgav i 2004 romanen Sultekunstnerinde hvor den elleveårige Charlotta rejser til Nuuk, hvor moderen har fået arbejde. Tiden er op til hjemmestyrets indførelse, og det er ikke let for de danske børn, der ser sig selv fanget på den forkerte side af en frihedskamp.
RELATEREDE BØGER
Horisonter og grænser
How to Study A Psychology Of Study
Belønning og straff
Jeppe i hallen
Rikosreportaasi Suomesta 1983
Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken
Den ensamma och andra noveller
Oldemors hatteæske
Mit liv med ånderne
Oz Clarke Pocket Wine Book A-Z 2015
Flesh - erotic short story
Samtaler med tolk i udredning, behandling og rådgivning
Kongens kommissær
Kim klarer alt
APKOPĒJS, 5. NODAĻA \
Han - där!
Kærlighedens væsen
Det dér og dét der