Processtyring og kommunikation i vejledningen eBook

Mtggamechangers.dk Processtyring og kommunikation i vejledningen Image

BESKRIVELSE

Processtyring og kommunikation i vejledningen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Gitte Wichmann-Hansen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Gitte Wichmann-Hansen bog online og også downloade det gratis!

God undervisning på universitetet er orienteret mod de studerendes læring. Læringsaktiviteter i undervisningen og mellem undervisningsgangene spiller derfor en stor rolle i universitetspædagogik.Universitetspædagogik rummer erfaringsbaserede og forskningsrelaterede forslag til, hvordan man tilrettelægger, gennemfører, evaluerer og videreudvikler egen undervisningspraksis inden for de rammer som universitetet og forskningsbaseringen danner om undervisningen - hvad enten det drejer sig om traditionelle forelæsnings- og vejledningsaktiviteter, case- og projektarbejde eller e-læring.Forfatterne giver desuden den enkelte underviser redskaber til at overveje sit læringsteoretiske fundament.Bogens hovedafsnit:- Universitet som ramme- Læring og forskningsbaseret undervisning- Planlægning af kurser og lektioner- Gennemførelse af selve undervisningen- Vejledning- Eksamen og evaluering- Undervisningsudvikling for universitetsundervisere.Vi udleverer ikke undervisereksemplarer af denne bog.Universitetspædagogik findes også i engelsk oversættelse: University Teaching and Learning http://samfundslitteratur.dk/bog/university-teaching-and-learning

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-05-2013
FORFATTER
Gitte Wichmann-Hansen
FILSTØRRELSE
10,55 MB

One Month, 500,000 Face Scans: How China Is Using A.I. to Profile...

...for Forskning og Uddannelse en konkurrence, hvor eleverne kan lave en film eller skrive en historie om deres oplevelser og erfaringer fra deres som med fordel kan anvendes som informationsmateriale ved orienteringsarrangementer eller i vejledningen af eleverne.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Учебный материал | Норвежский язык |Блог преподавателя

In a major ethical leap for the tech world, Chinese start-ups have built algorithms that the government uses to track members of a largely Muslim minority group.
RELATEREDE BØGER
Føllet Emma
Nordiske Kriminalsaker 1992
Slip anerkendelsen løs!
The New Testament 7 - Corinthians 1
B2B social selling execution
The Mountains in Summer
Uafgjort
En højere retfærdighed
Amore mio - Eine italienische Feriengeschichte
Heidi hemma igen