Mord, mafia og pastiser eBook

Mtggamechangers.dk Mord, mafia og pastiser Image

BESKRIVELSE

Mord, mafia og pastiser er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Erik Pouplier. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Erik Pouplier bog online og også downloade det gratis!

I den søvnige og hyggelige landsby Clos-de-Provence er der netop afholdt begravelse for den afholdte Jules Bernard, og særligt slagter Barbaroux er vemodig over at have mistet sin ven og medpetanquespiller. Da han åbner kølerummet i sin slagterforretning, får han imidlertid sit livs chok, da han finder vennens lig derinde!'Det er spændende og meget morsom læsning. Absolut en toppræsentation.' – Berlingske Tidende'Man kan ikke blive andet end i godt humør i monsieur Poupliers charmante selskab.' Ekstra Bladet'En skæg kriminalroman – virkelig grinagtig. Og den provencalske idyl med kuglespil og pastiser på torvet og hede dage og lune nætter kan friste enhver til at ryste den danske regn af sin hat.' – InformationErik Poupliers dameglade slagter Barbaroux fra den provencalske landsby Clos-de-Provence bliver igen og igen midtpunkt for kriminalgåder i Provences ellers så idylliske omgivelser, mens han kæmper for at holde sin umedgørlige kone Florianne nogenlunde tilfreds.Erik Pouplier (f. 1926) har ved siden af sit arbejde som journalist skabt sig et omfattende og mangfoldigt forfatterskab. Mange af Erik Poupliers romaner foregår i Provence i Frankrig, og han har endvidere skrevet flere uformelle og hyggelige guidebøger om regionen baseret på hans mange ferier og ophold der.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-03-2019
FORFATTER
Erik Pouplier
FILSTØRRELSE
8,82 MB

Mord, mafia og pastiser - Erik Pouplier - Audiobook - BookBeat

Mord, mafia og pastiser (Forfatter: Erik Pouplier, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: zip_mp3, Type: lydbog, download, ISBN: 9788726034103)
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Erik Pouplier: Mord, mafia og pastiser - bbog.dk ...

Mord, mafia og pastiser. Erik Pouplier ... Og den provencalske idyl med kuglespil og pastiser på torvet og hede dage og lune nætter kan friste enhver til at ryste den danske regn af sin hat."
RELATEREDE BØGER
Living architecture scandinavian design no 17
Nordiske Kriminalsaker 1995
Hjertet er ædelt
Mortal Engines 2: Forrædernes fest
Skyggedanser
Jordmorboka : ansvar, funksjon ogarbeidsområde
Født i skyggernes tid
Spel över dödlinje
Stjernens time
Africa Western
Barbapapa på Mars
Albert Einstein - Mein Weltbild
Norske Kriminalsaker 1999
Kan den snakke?
LOGTES - 200 talkryds
Hvordan far blev skaldet
Bill & Ben driller detektiverne
De tre Weissmanns fra Westport
Wie war Ihr Tag, Caesar?