Porten i Marrakesh eBook

Mtggamechangers.dk Porten i Marrakesh Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Porten i Marrakesh-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Linda Holeman. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Porten i Marrakesh online nu så nemt!

Vi er i 1930’erne. Den unge og uerfarne Sidonie fra Albany i staten New York rammes af en alvorlig ulykke og den charmerende læge Etienne Duverger træder til for at hjælpe hende – både med at komme til kræfter igen og til at opleve verden uden for den beskyttede tilværelse, hun hidtil har ført. Sidonie forelsker sig og har grund til at tro, at kærligheden er gengældt, men pludselig forsvinder Etienne uden forklaring.Sidonie følger efter ham til Marokko, hvor hun mener, han har familie, desperat efter at få svar på sine mange spørgsmål. Hun er imidlertid helt uforberedt på, hvad der venter hende – hvor svært det er at klare sig som ene kvinde i Marrakesh i et lukket og fremmedartet muslimsk samfund – og hvilke barske realiteter, hun må forholde sig til om den mand, hun er faldet for.Jette Mechlenburg har indlæst lydbogenCopyright © 2009 Linda HolemanOversat af Ursula Baum Hansen fra The Saffron Gatekvinder, kærlighed, 1930-1939, Marokko, USA

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-01-2014
FORFATTER
Linda Holeman
FILSTØRRELSE
7,98 MB

Porten i Marrakesh - Bogvægten - Boganmeldelse & Litteratur

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Porten i Marrakesh af Linda Holeman
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Linda Holeman: Porten i Marrakesh - Bogblogger.dk

Porten i Marrakesh Forlag: Lindhardt og Ringhofs Bogklubber - Udgivet år: 2010 - Antal bind: 1 - Antal sider: 419 - Indbinding: Kartonbind med smudsomslag - Tilstand: Pænt eksemplar. - Bog ID: 8714 Sidonie har levet et isoleret liv og møder som 30-årig kærligheden i form af den udenlandske læge Etienne.
RELATEREDE BØGER
Verden vil betages
Sov nu!
De uskyldige
Hvem har taget min kaffe?
Karen-Kurér
Når lærere bliver forandringsskabere via didaktisk dialog
Korrektioner
Magien i Intetheden
Der Sternenmantel
Vi går til babymaling