Finn Foton og Kvantefysikken eBook

Mtggamechangers.dk Finn Foton og Kvantefysikken Image

BESKRIVELSE

Finn Foton og Kvantefysikken er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jan Egesborg. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Jan Egesborg bog online og også downloade det gratis!

En illustreret billedbog om kvantefysikken til børn.Bogen foregår i et eventyrligt univers, der involverer kerneelementer af kvantefysikken og et forskningsprojekt på DTU Fysik.Kan børn forstå kvantefysik, når selv dygtige forskere og studerende nogle gange er sat på en hård prøve i et forsøg på at forstå denne fascinerende, men også meget utilgængelige del af videnskaben?De to forskere, Ulrich Busk Hoff og Ulrik Lund Andersen fra DTU Fysik, har sammen med forfatter Jan Egesborg sat sig for at forklare det i en rigt illustreret børnebog, 'Finn Foton og kvantefysikken', så børn ned i 6-års alderen også kan følge med.Bogen er tidligere udgivet på Dome of Vision.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
11-04-2018
FORFATTER
Jan Egesborg
FILSTØRRELSE
7,30 MB

Dome of Visions - Idag udkommer børnebogen 'Finn Foton ...

AARHUS: Børn og kvantefysik kan virke som to uforenelige størrelser. Ikke desto mindre gør en gruppe kunstnere og to kvantefysikere, professor Ulrik Lund Andersen og postdoc Ulrich Hoff fra DTU, forsøget i en ny børnebog."Finn Foton og kvantefysikken" udkommer 16. november. Den er udgivet af Dome of..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Finn Foton og kvantefysikken | Dome of Visions

Finn Foton og elektromagnetismen forener endnu engang en sjov fortælling og kompliceret videnskabelig teori på en spændende måde, så børn i alderen 8+ kan være med. En unik billedbog om elektromagnetisme for børn, unge og barnlige sjæle. Hvert eneste år vinder Gåseby over de andre landsbyer i den store gåseflyvningskonkurrence.
RELATEREDE BØGER
Social læring i arbejdslivet
Hver dags billeder
Michelin Road Atlas USA, Canada & Mexico 2020
Georgica
POSTCARDS TO COLOUR - BIRTHDAY
Hvisken i Vinden
Luffe møder De Blåhvide
Møre og Trøndelag 2018 : bil- og turistkart = tourist map = Touristenkarte = carte touristique
God hund, Chang!
Das Erlkönig-Manöver
Kærlighed på åbent hav
Religionslærerens Håndbog II