De riges samfund eBook

Mtggamechangers.dk De riges samfund Image

BESKRIVELSE

Bogen De riges samfund blev skrevet den 27-09-2001 af forfatteren Anders Lundkvist. Du kan læse bogen De riges samfund i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Anders Lundkvist.

Anders Lundkvist leverer en klog bog om den globale økonomi, skrevet således at også ikke-økonomer har en mulighed for at forstå hvordan det står til med verdensøkonomien. Lundkvist gennemgår i bogen alle de væsentligste aspekter af den internationale økonomi. Fra Bretton Wood-systemet til de uundgåelige kriser, i Sydøstasien i 1997 og i USA i 2000. Nyliberalismen betegner et alvorligt tilbageslag på alle områder. Vi er, hævder han, vendt tilbage til den verden der eksisterede, før demokratiet gav almindelige mennesker indflydelse på udviklingen. Terrorhandlingerne mod WTC og USA understreger meget tydeligt, at Lundkvist har skrevet en ualmindelig aktuel bog.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-09-2001
FORFATTER
Anders Lundkvist
FILSTØRRELSE
8,69 MB

Lad de rige være rige - bare de fattige har nok ...

Samfund Der er mange lighedspunkter mellem de riges reaktion på byldepesten og den nuværende pandemi De velhavende har før forladt lokalsamfundet og trukket sig tilbage, argumenterer forsker.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

De riges samfund

De riges samfund: Nyliberalismen i globaliseringens epoke, E-bog - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker SPAR på dit køb nu!
RELATEREDE BØGER
Phlox
Fløjne fugle
Jeg elsker dig i medgang og modgang
Hexen
Best of China
Ce qui reste de lui – Une nouvelle érotique
Hvordan man håndterer konflikter med sin chef
Wittand
Province of Quebec
Globe Medium Blue Earth
Vinteren