Farlig flirt eBook

Mtggamechangers.dk Farlig flirt Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Farlig flirt-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Tina Beckett. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Farlig flirt online nu så nemt!

Farlig flirtAlle på Angel Mendez Børnehospital taler om dr. Brad Davis’ tag på kvinder, men selv han er klar over, at hans bedste vens lillesøster, sygeplejersken Chloe Jenkins, er forbudt område. Da hun en nat ringer på hans dør nærmest kun iført undertøj på flugt fra den mand, hun troede hun skulle giftes med, bliver det svært for Brad ikke at gøre noget dumt. Da hun bryder sin forlovelse, bliver den flotte Brad, der skal lære Chloe om singlelivets glæder, men kan hun modstå fristelsen til at forelske sig i ham?Kærligheden lurerJulian Austin tror ikke på kærligheden. Derfor er Daisy hans perfekte brud - hun er blevet såret for ofte til at hun tør stole på kærligheden. Dog vil de begge gerne stifte familie, så et enkelt, kærligt partnerskab synes at være den bedste løsning for dem begge to.Indtil det går op for Daisy, at hendes ægteskab med Julian præcis vil blive det kærlighedsparti, hun havde håbet på at undgå. Og Julian begynder at undre sig - hvis kærligheden ikke eksisterer, hvad i alverden er det så, der er ved at ske med hans hjerte?En romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-06-2014
FORFATTER
Tina Beckett
FILSTØRRELSE
7,73 MB

Farlig flirt af Tina Beckett | Bog & idé

»Hans tolkning er en farlig flirt med denne idé om væbnet oprør«, siger Niels Bjerre Poulsen. Demonstrerende: Luk samfundet op! Demonstranterne var utilfredse med, at guvernøren ønskede at bruge nødbeføjelser til at forlænge nedlukningen af samfundet, herunder en ordre om at blive hjemme indendøre for at stoppe smittespredningen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Farlig flirt/Kærligheden lurer af Tina Beckett (e-bog, epub)

Køb Farlig flirt/Kærligheden lurer af Meredith Webber, mfl. som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Farlig flirt Alle på Angel Mendez Børnehospital taler om dr. Brad Davis' tag p&ar..
RELATEREDE BØGER
Hvor har du hjemme proletar?
Hjältar och hjältedåd
Arven efter Bush
Hul igennem
Når sol går ned
Årets og livets højtider
Borgen Unplugged #106 - Borgerligt oprør mod Støjberg?
Til lykke, Puk
Springet
For altid, Sigge
Fædrelandskærlighed og borgerdyd. Patriotisk diskurs og militære reformer i Danmark i sidste del af 1700-tallet
Soldat, arbejder, anark
EN VERDEN AF VENDINGER - Et essay om mennesker
Håndboldpigerne 3