Brøndums Hotel. Stedet og maden eBook

Mtggamechangers.dk Brøndums Hotel. Stedet og maden Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Brøndums Hotel. Stedet og maden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Claus Jacobsen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Brøndums Hotel. Stedet og maden online nu så nemt!

Brøndums Hotel i Skagen er kendt som stedet, hvor en hel generation af skagensmalere og digtere diskuterede, malede og spiste sig gennem Madam Brøndums overdådige måltider. Hotellets historie strækker sig over fire generationer af familien Brøndum, fra starten i den gamle købmandsbod i begyndelsen af 1800-tallet over kro og gæstgiveri til Brøndums Hotel, som det ser ud i dag.Den særlige, hjemlige atmosfære og et køkken med vægt på råvarer fra Skagens natur – fisk, skaldyr og vildt – har altid været et adelsmærke hos Brøndums. De gastronomiske udfordringer og oplevelser er fulgt med tiden for såvel køkkenchefen som for gæsterne. Enkelte af bogens opskrifter stammer fra dengang, og der er bygget videre på flere af dem. Nye er kommet til i tidens og stedets ånd. Bogens første del beretter om familien Brøndum og hotellets historie, herunder dets særlige betydning for dansk og international kunsthistorie. Anden del består af et stort udvalg af opskrifter med fisk, skaldyr og vildt samt en række udsøgte desserterJournalist og forfatter Claus Jacobsen har skrevet flere bøger om Skagen samt produceret en række TV-udsendelser om skagensmalerne og Brøndums Hotel. Derudover står han også bag bøger om samfund og kommunikation.Claus Jacobsen er tidligere kulturredaktionssekretær på dagbladet Politiken og medarbejder ved Danmarks Radio, blandt andet som studievært i TV-Avisen, tidligere tv-lektor på Danmarks Medie – og Journalisthøjskole i billedkomposition samt informationschef i Nordisk Råd.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-05-2018
FORFATTER
Claus Jacobsen
FILSTØRRELSE
10,90 MB

Brøndums Hotel in Skagen, Denmark - 1000... | Planet of Hotels

Brøndums Hotel, Skagen. Strandhotellet, Blokhus. Stedet var blandt de største og fineste og blev besøgt af kongelige, magthavere og rigmænd fra ind- og udland. Med OpdagDanmarks afstemninger har vi til hensigt at finde frem til de bedste steder i Danmark.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Danmarks dejligste badehoteller (1) - Brøndums Hotel og Helenekilde...

Brøndums Hotel - Skagens kunstneriske samlingssted. Hvis du ønsker at bo centralt i Skagen og samtidig ønsker at bo på et af de badehoteller, hvor der er I stedet drev han købmandshandel samt droschecentral på stedet. Han sendte altså med andre ord hestevogne, som fungerede som datidens...
RELATEREDE BØGER
Pedagogisk retorik : den muntliga relationen i undervisningen
Alabadoster
Free Will - Erotic Short Story
Dr Weiss sista uppdrag
I Madrid hånglar de på öppen gata
Elefantens sång del 1
Jord i hovedet
Signes historie
Ernæringsfysiologi
Den rike arvingen
Selvmordsopgaven
Girls of Paper and Fire
The Emperor's new clothes
Spionage och sabotage i Sverige
Filip Collin contra Mr Isaac
De små monsterna #4: En flicka till Bob
Gennemtræk